2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKunststof dakkapel

Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije en duurzame dakkapel om extra ruimte in uw woning te creëren? Bij de aanschaf van een nieuwe kunststof dakkapel wilt u er zeker van zijn dat u kiest voor een product dat mooi én duurzaam is. Onze dakkapellen bieden u deze garantie. U kunt een leven lang genieten van uw investering zonder extra onderhoud!

 

 

Wij bieden een ruime keuze uit de beste producten. Denk hier aan Keralit rabatdelen op de zijkanten en keralit dakrand delen op de overstek. Zo is onze dakbedekking gemaakt van een onverslijtbare kwaliteit kunststof dakfolie. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en de prijzen? Wij plaatsen een dakkapel al vanaf € 5.600,- (inclusief BTW). Onze specialisten kunnen u precies vertellen wat de kosten zijn van uw ideale
dakkapel. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Dakkapellen op maat

Bij Jordens leveren wij diverse kunststof dakkapellen in alle soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een dakkapel met draai-kiepvenster kozijnen of zelfs met geïntegreerde rolluiken. U kunt ook kiezen voor dakkapellen met een pannendak. Alle soorten worden ter plekke bij u opgebouwd door onze eigen ervaren monteurs.

 

Naast het plaatsen van een nieuwe dakkapel kunnen wij u ook van dienst zijn bij de renovatie aan uw bestaande dakkapel. Onze dakkapellen zijn leverbaar in alle mogelijke maten omdat wij ze uitsluitend op maat vervaardigen. Dit doen wij met technisch hoogwaardige materialen die voldoen aan alle kwaliteits- en proefvoorschriften. Van A tot Z: alles is geregeld bij Jordens.

 

Bekijk onze dakkapellen in de showroom

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Onze vakmensen staan voor u klaar! Kom gerust langs in onze sfeervolle showroom in Zwijndrecht of neem telefonisch contact op via [adcalls]. Wij leveren altijd service op maat; indien gewenst kunnen wij voor u een vergunning aanvragen. Wij verzorgen dan ook de vereiste bouwtekeningen en het aanvraagformulier. Onze adviseur helpt u graag verder bij de keuze van de dakkapel die precies bij uw wensen past.

 


Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?