Verfraai uw woning met onze hoogwaardige kunststof gevelbekleding

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKunststof gevelbekleding

Wilt u uw woning verfraaien met hoogwaardige kunststof gevelbekleding? Dan kiest u voor de kwaliteitsproducten van Jordens. Wij leveren al meer dan 30 jaar duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding in de vorm van Keralit panelen, dakranden, dakoverstek, boeiboorden, gootafwerking, luifels, puivullingen en borstwering.

 

Wij werken standaard met eigen ervaren monteurs, 10 jaar garantie en advies aan huis. Vraag om een gratis vrijblijvende offerte op maat.

Duurzame kunststof gevelbekleding

Alle gevelbekleding is gemaakt van duurzaam Keralit kunststof verkrijgbaar in diverse kleuren en profielen. Jordens gevelbekleding voorkomt vochtdoorslag en schilder- en voegwerk behoren voortaan tot het verleden. De kunststof gevelbekleding zorgt bovendien voor een goede isolatie en het verfraait uw woning.

 

Onze Keralit gevelbekleding is zowel geschikt voor moderne als klassieke of monumentale panden. U stelt zelf geheel op maat de afwerking, kleur en dikte samen. De kunststof gevelbekleding is zowel verticaal als horizontaal te plaatsen. Bij Jordens geven wij u bovendien maar liefst 10 jaar garantie op gevelbekleding!

Bekijk onze gevelbekleding in de showroom

Kunststof gevelbekleding en dakgootbekleding worden vakkundig gemonteerd door onze monteurs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wilt u onze Keralit gevelbekleding mogelijkheden van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan onze 2000 m2 grote showroom in Zwijndrecht. Hier helpt onze ervaren adviseur u graag persoonlijk verder.

 

 

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?