Mooi, duurzaam en onderhoudsvrij: onze kunststof tuin schuifdeuren

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKunststof tuin schuifdeur

Heeft u altijd al gedroomd van mooie tuin schuifdeuren, die ook nog eens onderhoudsvrij en duurzaam zijn? Dan bent u bij Jordens Kunststoffen aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan kunststof tuin schuifdeuren van de beste kwaliteit. Bij ons vindt u dan ook gegarandeerd tuin schuifdeuren die aansluiten op uw wensen, woning en budget!

 

 

Bent u benieuwd naar ons aanbod en/ of de kosten van onze kunststof tuin schuifdeuren? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website. Doorgaans plaatsen wij kunststof schuifdeuren voor in de tuin al vanaf €4400,- (inclusief BTW). Onze specialisten bieden u echter advies op maat! <

Duurzame, onderhoudsvrije kunststof tuin schuifdeuren

Onze tuin schuifdeuren bieden veel voordelen. Zo creëert u door het laten plaatsen van schuifdeuren naar de tuin meer lichtinval in huis. Ook oogt uw woonkamer ruimer dankzij de vrije doorgang die tuin schuifdeuren bieden. Beiden zorgen dus voor een verhoogd wooncomfort.

 

De kunststof tuin schuifdeuren van Jordens zijn erg duurzaam. De deuren zijn namelijk gemaakt van hard PVC met optimale slagvastheid. Uw tuin schuifdeuren zijn goed bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Zo vormen kou, regen en vocht geen bedreiging. De tuin schuifdeuren zijn voorzien van een dubbele stalen onderkern, waardoor u zich ook geen zorgen hoeft te maken over het kromtrekken van de deuren.

 

Jordens Dakkapel
Jordens Dakkapel
Jordens Dakkapel

Wij kunnen deze kwaliteit garanderen door enkel en alleen gebruik te maken van de beste merken, zoals K-vision en Inoutic. Onze tuin schuifdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en reliëf typen. Daarnaast leveren wij onze producten standaard met isolerende HR++ glas, maar indien gewenst kunnen wij ook gelaagd glas leveren.

Kom langs in onze sfeervolle 2000m2 showroom

Bij ons staan onze klanten centraal. Wij laten uw wensen op het gebied van kunststof toepassingen dan ook niet onvervuld. Montage wordt enkel en alleen uitgevoerd door onze eigen ervaren monteurs. Daarnaast bieden wij 10 jaar garantie op onze producten.

 

Wilt u meer informatie over onze tuin schuifdeuren of ons aanbod komen bezichtigen? Kom dan eens langs in ons 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht. Onze gespecialiseerde adviseurs vertellen u alles wat u wilt weten over tuin schuifdeuren en ons overige aanbod.

 

Heeft u liever een vrijblijvend één op één consult met een van onze adviseurs? Maak dan een showroomafspraak!

 


Politie-keurmerk-veilig-won
SKG-keurmerk
KOMO-keurmerk
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?