2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKunststof voordeur in alle soorten en maten

U zoekt u onderhoudsvrije, mooie kunststof voordeur in de regio Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Barendrecht? Jordens kan u helpen. Wij leveren al ruim 30 jaar duurzame kunststof voordeuren in alle soorten en maten. Ontdek de mogelijkheden voor uw woning in onze 2000m2 grote showroom. Onze adviseur staat voor u klaar.

Keuze uit de beste kwaliteit kunststof voordeuren

Bij Jordens heeft u keuze uit de beste kwaliteit kunststof voordeuren. Bepaal zelf welke profielen, hang- en sluitwerk op de deur moet komen. Alle deuren voorzien wij standaard van veiligheidsbeslag. Met onze profielsystemen voor huis-, terras- en schuifdeuren kunt u allerlei variaties maken. Wij kijken graag samen met u wat de beste indeling is van het sierpaneel en eventuele zijdelen zoals beglazing of een vast paneel.

 

U hoeft bij de keuze voor een kunststof voordeur bij Jordens geen compromis te sluiten als het gaat om de kleuren, afwerking en materialen. Alles is mogelijk. Dat geldt niet alleen voor onze voordeuren, maar ook voor achterdeuren, balkondeuren of terrasdeuren. Als u het wenst maken wij uw kunststof deur af met een mooie brievenbus, handgreep, klopper of stootplaat.

 

Het veiligheidsbeslag van onze kunststof voordeuren zijn standaard voorzien van het SKG II keurmerk. Een antikerntrek beveiliging met SKG III keurmerk is ook een mogelijkheid.

Kunststof voordeur in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Barendrecht

Wilt u meer informatie over een kunststof voordeur in de regio Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Barendrecht? Bezoek onze showroom in Zwijndrecht of neem contact met ons op. In de showroom staan alle soorten kunststof voordeuren voor u opgesteld. U bereikt ons telefonisch via telefoonnummer: 078 619 8177.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?