2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugDit zijn de pluspunten van kunststof schuifpuien

21 september 2020

We zijn snel geneigd te investeren in zaken binnenshuis, maar ook de buitenkant van je woning verdient aandacht. De buitenzijde betekent namelijk heel veel voor de uitstraling van je huis. Maar wat kun je allemaal doen om je woning een hernieuwde look te geven? Laat mooie schuifpuien plaatsen! Graag vertellen we je alle pluspunten van kunststof schuifpuien en waarom jij hier in zou moeten investeren. 

Ruimtebesparing door een schuifpui 

Als je een schuifpui vergelijkt met een normale deur neemt dit type minder ruimte in beslag. De deur hoeft namelijk niet naar binnen- of naar buiten open, waardoor je je meubels of accessoires gewoon in de buurt van de doorgang kunt plaatsen. Je hoeft dus geen rekening te houden met een deur die open waait, ergens tegenaan komt en daarmee ruimte inneemt van je woonkamer of tuin. 

Kunststof schuifpuien: een duurzame keuze

Bij Jordens vinden we duurzaamheid belangrijk. Daarom bevat ons assortiment kunststof schuifpuien van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur. Kunststof is een onderhoudsarm materiaalsoort en is bestand tegen verschillende weersinvloeden. Bovendien isoleert het materiaal erg goed, dus je kunt ook nog eens besparen op je stookkosten! 

Meer natuurlijke lichtinval

Iedereen wordt vrolijk van veel natuurlijke lichtinval in huis en laten het nou de schuifpuien zijn die daarvoor kunnen zorgen! Deze deuren bestaan voornamelijk uit glas, dus de zonnestralen kunnen met gemak de binnenruimte verlichten. Nog een extra pluspunt dat hierbij komt kijken: door de lichtinval lijkt het alsof je woonkamer groter is! 

Bepaal zelf waar het schuifdeel komt

Met een schuifpui bepaal je zelf waar het schuifdeel zicht bevindt. Schuif je liever naar links, naar rechts, of moet het verschuifbare deel in het midden zitten? Dit hangt allemaal af van de grootte van je woning en hoe deze is ingedeeld. 

Naast bovenstaande voordelen willen we je graag nog een aantal pluspunten meegeven:

  • Je kunt de schuifpui gemakkelijk op een klein kiertje zetten om frisse lucht binnen te laten;
  • Onze schuifpuien zijn bestand tegen kou, regen en luchtvochtigheid;
  • Alle schuifpuien worden standaard voorzien van isolerende HR++ beglazing;
  • Onze kunststof schuifpuien van het merk K-VISION en Inoutic zijn inbraakwerend;
  • De kwaliteit blijft altijd goed waarvoor schilderwerk niet aan de orde is;
  • Kunststof is vaak betaalbaarder dan andere materialen, zoals hout of aluminium.

Jordens is al meer dan 35 jaar hét adres voor hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en aluminium toepassingen. Kom je langs in onze showroom? 

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?