Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177

Creëer licht en ruimte met Velux dakramen

Wilt u meer daglicht in uw huis creëren en zoekt u een duurzame oplossing? Kies dan voor Velux dakramen van Jordens. Onze Velux dakramen en dakvenster zijn al jarenlang de ideale oplossing voor het binnenhalen van natuurlijk daglicht. Daarnaast bieden de dakramen goede ventilatiemogelijkheden en ruimtebesparing op zowel platte als schuine daken.

Velux dakramen in allerlei uitvoeringen

Velux dakramen zijn er in allerlei uitvoeringen, ook kunststof gelaagd. Denk aan een dakraam met tuimelvenster, waarbij het dakraam scharniert in het midden of een uitzet tuimelvenster waarbij het dakraam scharniert aan de bovenkant.

De Velux dakramen zijn verkrijgbaar in diverse glaselementen, zoals HR++, zelfreinigende, zonwerende of energiebesparende beglazing.

Bekijk ons dakramen aanbod in de showroom

Wilt u uw Velux dakramen voorzien van accessoires? Bij Jordens kunnen wij uw dakraam voorzien van bediening, raamdecoratie en zonwering zoals een rolluik. Wilt u een goed beeld van de mogelijkheden die Velux dakramen bieden? Kom dan langs in onze sfeervolle showroom. Hier hebben wij diverse dakramen met accessoires voor u opgesteld staan.