Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
15% paaskorting in de showroom
Op maandag 22 april is er 15% korting* in de showroom van Jordens Kunststoffen. Wil je deze actie niet missen? Klik op de button hieronder om een afspraak in te plannen in de showroom met één van onze deskundige adviseurs voor passend advies. Het maken van een afspraak in de showroom is aanbevolen.
*Deze actie is alleen geldig op Tweede Paasdag (maandag 22 april) in de showroom, met uitzondering van zonwering, raamdecoratie en insectenwering. Voordelen oplopend tot €3.000.

Ideaal! Een hor op maat voor uw schuifpui

Een hor voor uw schuifpui zorgt voor zorgeloze zomers. Bij Jordens leveren wij speciale horren voor uw deur of schuifpui. Hiermee laat u met een gerust hart de deuren lekker openstaan, zonder dat u last heeft van insecten. Onze hor systemen zijn vrijwel voor elke buitendeur of schuifpui geschikt.

Voordelen van een hor voor uw schuifpui of deur

Met een hor voor uw schuifpui of deur geniet u van een frisse wind door uw woning, zonder dat er vervelende vliegen of andere insecten uw huis binnenkomen. Onze hor komt uit Japan, is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar als plissé. De hor voor uw schuifpui of openslaande deuren is bovendien enorm degelijk en kindvriendelijk.

Om u het beste te helpen nodigen wij u graag uit in onze showroom in Zwijndrecht. Heeft u vragen over een hor? Neem contact met ons op!