Kunststof kozijnen

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKunststof kozijnen

Jordens is een hecht familiebedrijf dat al ruim 35 jaar dé leverancier van kunststof kozijnen in Zwijndrecht en omstreken is. Jordens staat bekend als leverancier van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof kozijnen. Met kunststof kozijnen bespaart u gemakkelijk energie en verbetert het wooncomfort. Wij bieden kunststof kozijnen van de merken K-Vision en Inoutic, welke leverbaar zijn in diverse uitvoeringen en alle mogelijke maten. Breng eens een bezoek aan onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht. Hier vertellen wij u graag over de talloze mogelijkheden voor uw woning.

Kozijnen vervangen voor kwalitatieve kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep kozijn of in een combinatie van deze twee uitvoeringen. Alle draai-en kiepramen zijn voorzien van SKG** veiligheidsbeslag. We maken bij Jordens gebruik van de nieuwe generatie kunststof kozijnen met een 5-kamer technologie. De stabiliteit van de kozijnen en de draaiende delen is daardoor hoger en deze technologie zorgt voor een maximale isolatie.

Impressie kozijnen

product

Kunststof kozijnen op maat

Jordens staat voor kwaliteit en vakmanschap, wat zich naast de producten ook uit in de montage. Wij bieden kunststof kozijnen op maat die perfect aansluiten bij uw wensen. De kunststof kozijnen zijn er in verschillende uitvoeringen en daardoor geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen; van modern en industrieel tot monumentaal. Er kan een keuze gemaakt worden uit drie verschillende soorten profielen: het AD profiel, HL (Holland) profiel of Cubus HVL (houtverbindingslook) profiel. Maak het af met een gladde of houtnerf afwerking voor de finishing touch van uw duurzame kozijnen op maat.

product
product

Kunststof kozijnen zijn duurzaam

Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen maakt u een milieubewuste keuze. Kunststof kozijnen zijn namelijk energiebesparend en verbeteren het wooncomfort. De isolerende werking zorgt voor een aangename binnentemperatuur, waardoor u minder hoeft te stoken en CO2-uitstoot reduceert. Daarnaast is de aanschaf van kunststof kozijnen in tegenstelling tot andere materialen relatief goedkoop en het materiaal heeft een lange levensduur. Zo draagt u uw steentje bij aan een schoner milieu en is de aanschaf van kunststof kozijnen ook nog eens duurzaam voor uw portemonnee!

Onderhoud kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn in tegenstelling tot houten kozijnen onderhoudsarm. De kozijnen rotten niet en hebben geen schilderbeurt nodig. Toch kan het kunststof vuil worden. In dat geval is klein onderhoud verstandig. Door de weerselementen is er kans op groene aanslag, zwarte verwerving of een druppel vogelpoep. Onderhoud plegen aan kunststof kozijnen? Maak gebruik van een sopje en een doek, kies vooral niet voor schuurmiddel, schuursponzen of een ander agressief reinigingsmiddel. Voor een optimale reiniging maakt u ook de draaiende delen bij de kozijnopeningen schoon met zuurvrij vet zodat alles soepel open en dicht blijft gaan. Het voordeel aan het onderhoud van kunststof kozijnen is dat het materiaal kleur- en vormvast is.

product
product
product

Kunststof kozijnen prijzen

Op zoek naar de prijzen voor kunststof kozijnen? Wij bij Jordens bieden kwalitatieve betaalbare prijzen voor kunststof kozijnen en 10 jaar garantie. De montage van uw kozijnen gebeurt altijd door onze eigen ervaren monteurs. De exacte prijzen van onze kunststof kozijnen hangt af van uw wensen en de samenstelling. Kies voor een AD, HL of HVL profiel en een moderne gladde afwerking of een traditionele houtlook.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies aan huis? Bel ons dan op het nummer 078 20 40 584. De exacte prijzen voor de kozijnen zijn op te vragen via een aanvraag voor een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op voor een indicatie op maat. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Zwijndrecht waar wij voor u klaar staan met advies voor kunststof kozijnen op maat! Natuurlijk kunt u hier ook inspiratie opdoen voor uw woning of bedrijfspand. Wij plaatsen kunststof kozijnen al vanaf € 580,- (inclusief BTW) en regelen alles van A to Z. Wist u dat er ook subsidiemogelijkheden zijn als u kiest voor duurzame kozijnen? Bekijk wat de voorwaarden zijn en wat u kunt doen om subsidie te ontvangen.

Maak een showroom afspraak

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.Assortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?