Kunststof kozijnen

Jordens is een hecht familiebedrijf dat al ruim 40 jaar dé leverancier van kunststof kozijnen in Zwijndrecht en omstreken is. Energie besparen en uw wooncomfort verbeteren? Dan maakt u een juiste

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Comfortabeler wonen en energie besparen? Dat doet u met de keuze voor kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen van Jordens worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep kozijn of in een combinatie van deze twee uitvoeringen. We maken bij Jordens gebruik van de nieuwe generatie kunststof kozijnen met een 5-kamer technologie. De stabiliteit van de kozijnen is daardoor hoger en de technologie zorgt voor een maximale isolatie. Dat scheelt weer in de portemonnee, dus doe er uw voordeel mee! 

FAQ kunststof kozijnen

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?
close open

Kunststof kozijnen bieden veel voordelen en zijn niet voor niets ook zo populair. Bent u benieuwd naar de voordelen van kunststof kozijnen? Jordens heeft de voordelen van kunststof voor u op een rijtje gezet:

 

 • Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur
 • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken
 • Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde
 • Kunststof kozijnen staan voor betaalbare kwaliteit

Bovendien zijn de kunststof kozijnen van Jordens SKG*** gecertificeerd, hierdoor inbraak-bestendig.

Waarom zijn Jordens kunststof kozijnen duurzaam?
close open

Wanneer u kiest voor de kunststof kozijnen van Jordens maakt een milieubewuste en duurzame keuze. De kunststof kozijnen van Jordens dragen namelijk de kwaliteitsmerken K-vision of Inoutic en bestaan grotendeels uit polyvinylchloride (PVC). Vanwege deze combinatie biedt Jordens de volgende voordelen op het gebied van duurzaamheid:

 

 • Het productieproces: Het PVC die Jordens verwerkt in kunststof kozijnen zijn geproduceerd in Europa onder strenge EU-regelgeving REACH – Registratie, Evaluatie, Authorisatie van Chemicaliën. Deze EU-regeling is vastgesteld om de gezondheid van zowel mens als milieu te beschermen tegen de gevaren die van chemische stoffen uitgaan.
 • Levensduur: De kunststof kozijnen van Jordens hebben doorgaans een levensduur van 50 tot 75 jaar, afhankelijk natuurlijk wel van de type kunststof kozijnen die u kiest.
 • Isolatiewaarde:  Voor kunststof kozijnen geldt dat zij over het algemeen beter isoleren dan kozijnen van hout of aluminium. De isolerende werking zorgt voor een aangename binnentemperatuur, waardoor u minder hoeft te stoken en CO2-uitstoot reduceert.
 • Recyclebaar: Kunststof kan gesmolten worden en op die manier weer ingezet worden voor de productie van nieuwe kozijnen of andere producten.
Welke soorten kunststof kozijnprofielen zijn er?
close open

Bij Jordens maken we gebruik van de nieuwste generatie kunststof kozijnen met 5-kamer technologie. Dit zorgt voor maximale isolatie en hoge stabiliteit van de kozijnen en de draaiende delen. Daarbij heeft u de keuze uit drie soorten profielen en kunt u kiezen voor een gladde of houtnerf afwerking. Hiermee bepaalt u zelf de finishing touch!

 

 • Het AD profiel
 • Het HL (Holland) profiel
 • Het Cubus HVL (houtverbindingslook) profiel
Hoe kun je kunststof kozijnen het beste onderhouden?
close open

Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen hoeft u hier bijna niet naar om te kijken. Kunststof kozijnen zijn namelijk in tegenstelling tot houten kozijnen onderhoudsarm. De kozijnen rotten niet en hebben geen schilderbeurt nodig. Toch kan het kunststof vuil worden. In dat geval is klein onderhoud verstandig. Door de weerselementen is er kans op groene aanslag, zwarte verwerving of een druppel vogelpoep. Toch eens in de zoveel tijd onderhoud plegen aan uw kunststof kozijn? Maak gebruik van een sopje en een doek, maar kies niet voor schuurmiddel, schuursponzen of een ander agressief reinigingsmiddel. Voor een optimale reiniging maakt u ook de draaiende delen bij de kozijnopeningen schoon met zuurvrij vet zodat alles soepel open en dicht blijft gaan.

Wat zijn de subsidiemogelijkheden voor duurzame kozijnen?
close open

Wist u dat er ook subsidiemogelijkheden zijn als u kiest voor duurzame kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn een verantwoorde stap richting het verduurzamen van uw woning. Wanneer u deze laat plaatsen en dit combineert met een andere isolerende maatregel, kunt u hier subsidie voor aanvragen. Let wel: voor de kunststof kozijnen subsidie gaat het om triple-glas in combinatie met isolerende kozijnen of panelen in combinatie met triple-glas en met isolerende kozijnen. Bekijk wat de voorwaarden zijn en wat u kunt doen om subsidie te ontvangen.

Wat zijn de kosten van een kunststof kozijnen?
close open

Jordens staat voor kwaliteit en vakmanschap, wat zich naast de producten ook uit in de montage. Wij bieden kunststof kozijnen op maat die perfect aansluiten bij uw wensen. Bij Jordens bieden wij kwalitatieve betaalbare prijzen voor kunststof kozijnen en 10 jaar garantie. De montage van uw kozijnen gebeurt altijd door onze eigen ervaren monteurs. De exacte prijzen van onze kunststof kozijnen hangen af van uw wensen en de samenstelling. De exacte prijzen voor de kozijnen zijn op te vragen via een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. Afhankelijk van uw wensen plaatsen wij kunststof kozijnen al vanaf € 580,- (inclusief BTW) en regelen alles wij van A tot Z.

# Prijsindicatie kozijnen

Van assortiment tot montage: Jordens biedt op-maat-gemaakte oplossingen. Vraag een prijsindicatie aan voor het vervangen van uw kozijnen.

Prijsindicatie

Op zoek naar tips & inspiratie?

Verhoog de waarde van uw huis met kunststof toepassingen

Meer informatie over kunststof kozijnen?

Jordens is al ruim 40 jaar dé leverancier van kunststof kozijnen in Zwijndrecht en omstreken. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap, wat zich niet alleen uit in onze producten, maar ook in de service. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u advies aan huis? Bel ons dan op het nummer 078 619 81 77. Uiteraard bent u ook van harte welkom om inspiratie op te komen doen in onze 2000m2 grote showroom. Hier kunt u op uw gemak alle mogelijke kunststof kozijnen voor uw woning of bedrijfspand bekijken. Onze ervaren adviseurs staan hier klaar om u van informatie te voorzien. Ontvangt u liever eerst meer informatie? Vul dan ons online formulier in of bel ons

 

 

Adviseurs bij u thuis →   Informatie aanvragen →    Showroom afspraak →

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.

Assortimentsgroep
KozijnenDakkapellenSchuifpuienOverig

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?