Deuren

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugDeuren

Bent u op zoek naar nieuwe deuren? Dan bent u bij Jordens Kunststoffen aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al ruim 35 jaar dé leverancier van onderhoudsvrije kwaliteitsdeuren voor buiten. Ons assortiment bestaat uit achter-, voor-, balkon-, terras-, schuif- en openslaande deuren in verschillende stijlen en designs van kunststof of aluminium. Daarnaast zijn al onze deuren voorzien van SKG** of SKG*** gecertificeerd hang- en sluitwerk en bent u verzekerd van een professionele afwerking door onze ervaren vakmensen. Bent u benieuwd naar de kosten van uw nieuwe deuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten vertellen u de exacte kosten van uw droomdeuren!

Kwaliteitsdeuren afgestemd op uw stijl en voorkeuren

Bij ons staan uw wensen centraal. Compromissen sluiten is dus niet nodig. Wij passen onze producten aan op uw specifieke wensen op het gebied van materiaal, kleur en afwerking. Bij Jordens is namelijk alles mogelijk! Samen met u bekijken we de mogelijkheden wat betreft het ontwerp en de eventuele toevoeging van sierpanelen en/of zijdelen van bijvoorbeeld glas. Zo stellen we samen de ideale deur samen die het karakter van uw huis of bedrijfspand versterkt. 

 

Bij ons kunt u terecht voor achter- en voordeuren, schuurdeuren, balkondeuren, terrasdeuren, openslaande deuren en schuifdeuren van de kwaliteitsmerken K-vision en Inoutic. Jordens hecht naast kwaliteit ook veel waarde aan veiligheid. Zo leveren wij onze deuren standaard met een SKG** of SKG*** gecertificeerd beslag en zijn onze deuren ook standaard voorzien van SKG*** gecertificeerde anti-kerntrek beveiliging. Hoe meer sterren het keurmerk bevat, des te lastiger het is voor inbrekers om het slot te forceren. Die sterren zijn bepaald door de vertraging die inbrekers oplopen als zij de sloten met keurmerk proberen open te breken.

Met de deur in huis vallen

De eerste indruk van uw huis is de voordeur, een belangrijk onderdeel dus. Voor een moderne look om synergie te creëren is het gebruikelijk om de voordeur dezelfde kleur te geven als kozijnen. Daarnaast is een voordeur ook nog eens essentieel voor de veiligheid. Openslaande deuren zijn fijn om vanaf je tuin het huis binnen te stappen. Wanneer u de deuren openslaat zorgt het voor een verlenging van uw woonkamer of tuin. Het biedt ook andere voordelen zoals meer lichtinval, verkoeling en minder onderhoud. Een kunststof schuifpui is ook een uitkomst om diezelfde voordelen te benutten. Als u toch deuren uitkiest kunt u bij Jordens ook terecht voor een kunststof achterdeur of schuurdeuren. Zo is uw hele huis voorzien van moderne deuren die uw huis beveiligen en onderhoudsarm zijn.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en ons assortiment, of wilt u inspiratie op komen doen? Neem dan gerust contact met ons op via 078 619 81 77, of kom eens langs in onze 2000m2 grote showroom. Hier hebben wij onze deurencollectie uitgestald staan, zodat u ze in alle rust kan komen bekijken. Onze ervaren adviseurs en de koffie staan al voor u klaar!

product

Voordeuren

Bij ons vindt u kunststof voordeuren van de beste kwaliteit, afgestemd op uw stijl en voorkeuren.

Bekijk alle voordeuren
product

Achterdeuren

Ontdek ons brede assortiment aan achterdeuren en vindt de ideale deur voor uw woning. 

Bekijk alle achterdeuren
product

Schuurdeuren

Bij ons vindt u kwalitatieve schuurdeuren op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Bekijk alle schuurdeuren
product

Openslaande deuren

Ontdek onze brede collectie aan openslaande deuren van de beste kwaliteit.

Bekijk alle openslaande deuren

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.Assortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?