Deuren

Bent u op zoek naar nieuwe deuren? Bij Jordens staat de deur altijd voor u open! Wij zijn namelijk al ruim 40 jaar dé leverancier van onderhoudsvrije kwaliteitsdeuren voor buiten. Ons assortiment

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Snel regelen
Openingstijden
09.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur

Jordens assortiment deuren

Maak uw woning compleet met de juiste deur

Kom binnen bij Jordens en stel met onze specialisten een karakteristieke deur samen. Bij Jordens passen wij onze producten aan op uw specifieke wensen op het gebied van materiaal, kleur en afwerking. Samen met u bekijken we de mogelijkheden wat betreft het ontwerp en de eventuele toevoeging van sierpanelen en/of zijdelen van bijvoorbeeld glas. Zo stellen we samen de ideale deur samen die het karakter van uw huis of bedrijfspand versterkt. 

FAQ deuren

Welk verschillende soort deuren biedt Jordens?
close open

Jordens biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten buitendeuren, gemaakt van aluminium of kunststof.  Deze buitendeuren zijn tegen alle weersomstandigheden bestand én beveiligen uw huis tegen inbraak. In ons aanbod vindt u:

 

  • Voordeuren: De eerste indruk van uw huis is de voordeur, een belangrijk onderdeel dus. Voor een moderne look om synergie te creëren is het gebruikelijk om de voordeur dezelfde kleur te geven als kozijnen. Daarnaast is een voordeur ook nog eens essentieel voor de veiligheid.
  • Achterdeuren: Een achterdeur dient vaak als doorloop naar uw tuin. Wanneer u optimaal van uw buitenruimte wilt genieten is het wel zo prettig als de deur past in de stijlvolle inrichting van uw tuin.
  • Schuurdeuren: Ook voor schuurdeuren kunt u bij Jordens terecht. Meestal wordt bij een schuurdeur gedacht aan een deur die naar buiten draait, maar een moderne schuifdeur in de schuur plaatsen is ook een optie om mee te nemen in uw keuze. 
  • Openslaande deuren: Openslaande deuren zijn fijn om vanaf je tuin het huis binnen te stappen. Wanneer u de deuren openslaat zorgt het voor een verlenging van uw woonkamer of tuin. Het biedt ook andere voordelen zoals meer lichtinval, verkoeling en minder onderhoud.
Waar staat het SKG keurmerk voor bij deuren?
close open

Jordens hecht naast kwaliteit ook veel waarde aan veiligheid. Zo leveren wij onze deuren standaard met een SKG** of SKG*** gecertificeerd beslag en zijn onze deuren ook standaard voorzien van SKG*** gecertificeerde anti-kerntrek beveiliging. Hoe meer sterren het keurmerk bevat, des te lastiger het is voor inbrekers om het slot te forceren. Die sterren zijn bepaald door de vertraging die inbrekers oplopen als zij de sloten met keurmerk proberen open te breken.

Wilt u een buitendeur op maat bestellen?
close open

Met de buitendeuren op maat van Jordens heeft u voor iedere situatie een passende oplossing. En maatwerk is ook écht maatwerk. Samen met u bekijken we de mogelijkheden wat betreft het ontwerp en de eventuele toevoeging van sierpanelen en/of zijdelen van bijvoorbeeld glas. Zo stellen we samen de ideale deur samen die het karakter van uw huis of bedrijfspand versterkt. Bovendien biedt Jordens ook maatwerk inmeten en monteren aan. Op die manier weet u zeker dat u buitendeur perfect past.

Wilt u uw buitendeur laten inmeten?
close open

Wilt u uw buitendeur laten inmeten? Dat kan bij Jordens. Strak inmeten van deuren is namelijk essentieel als u een nieuwe deur wilt laten plaatsen. Daarom biedt Jordens een eigen professionele inmeetservice aan door de eigen vakmensen van Jordens. Op die manier weet u zeker dat u de juiste deur ontvangt met de perfecte afmetingen.

Wat zijn de kosten voor een deur?
close open
De exacte kosten van nieuwe deuren met of zonder hang- en sluitwerk zijn erg afhankelijk van het type deur, uw eigen wensen en de samenstelling. De prijzen voor de kozijnen zijn op te vragen via een aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

#Prijsindicatie deuren

Van ontwerp tot montage: Jordens biedt op-maat-gemaakte oplossingen. Vraag een prijsindicatie aan voor het vervangen van uw deur.

Prijsindicatie

Op zoek naar tips & inspiratie?

Laat u inspireren en shop de mooiste deuren voor uw huis

Meer informatie over de kunststof deuren?

Nieuwsgierig welke soort deur het beste past bij uw huis of heeft u andere vragen over deuren? Wilt u graag persoonlijk advies ontvangen of anders geholpen worden? U kunt contact met ons opnemen door gratis en vrijblijvend een brochure aan te vragen. Liever direct contact met een van onze adviseurs? bel dan ons, telefoonnummer: 078 20 44 503.

 

 

Adviseurs bij u thuis →   Informatie aanvragen →   Showroom afspraak →

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.

Assortimentsgroep
KozijnenDakkapellenSchuifpuienOverig

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?