Raamdecoratie

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugSfeervol en praktisch: dé aanvulling voor de ramen van uw pand!

Zoekt u naar een sfeervolle aanvulling op uw woning of bedrijfspand? Bij Jordens leveren wij diverse soorten raambekleding. Naast decoratieve raambekleding bieden wij ook praktische oplossingen zoals horren. Alles met geheel 2 jaar garantie!

Raamdecoratie leveren wij in de vorm van jaloezieën en plissés

Speedy Pliss
Een stijlvol raambekleding product geïntegreerd in een aluminium frame. Plaatsing zonder boren of schroeven, door middel van een magneetband. Bediening van zowel naar boven als naar beneden.

 

Latende jaloezie
De Latende is een 25 mm horizontale jaloezie, bevestigd in een aluminium frame. Plaatsing zonder boren of schroeven, maar met een magneetband. Bediening van boven naar beneden.

 

Day ’n Night plissé
Dit type raambekleding is voorzien van twee soorten stoffen bevestigd in een aluminium frame. Plaatsing zonder boren of schroeven, door middel van een magneetband. Kan van boven naar beneden bediend worden.

 

Shadow
De Shadow is een decoratieve vorm van raambekleding, bevestigd in een aluminium frame. Plaatsing zonder boren of schroeven, middels een magneetband. Bediening is van boven naar beneden.

 

Switch plissé
Dit type raambekleding is een top-down/bottom-up plissé bevestigd in aluminium. Geplaatst zonder boren of schroeven, maar met magneetband. Kan zowel van boven naar beneden als andersom worden bediend.

Bescherm uw woning met onze horren

Naast decoratieve raambekleding kunnen wij ook diverse horren leveren in de vorm van klemhorren, plissédeuren, inzethorren, rolhorren en vaste horren. Ideaal om uw woning te beschermen tegen allerlei ongedierte. Onze horren zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en uitvoeringen.

Meer informatie over onze raambekleding?

Wilt u meer informatie over onze raambekleding? Breng een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Zwijndrecht. Hier kunt u diverse soorten raambekleding van dichtbij bekijken. Onze ervaren adviseur helpt u graag verder. Ontvangt u liever eerst meer informatie? Vul dan ons online formulier in of bel ons, telefoonnummer: 078 619 81 77.

product

Hor

De horren van Jordens zijn voor zowel ramen als deuren geschikt en zijn in verschillende maten en modellen verkrijgbaar.

Bekijk alle horren
product

Jaloezieën

Ontdek ons aanbod jaloezieën en creëer in één handomdraai de gewenste lichtinval en doorkijk.

Bekijk alle jaloezieën

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.Assortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?