Dakkapellen

Jordens is al 40 jaar dé leverancier van onderhoudsvrije kunststof dakkapellen en met onze garantie van 10 jaar bent u extra verzekerd van hoge kwaliteit. Bij de aanschaf van een nieuwe dakkapel van

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Ieder huis is anders, waardoor behoeftes voor een dakkapel erg kunnen verschillen. Om die reden biedt Jordens dakkapellen op maat. Jordens biedt diverse kleuren, materiaal afwerking, opties voor de indeling van de ruiten, geïntegreerde rolluiken en opties voor de toevoeging van een draai-kiepvenster. Liever een dakkapel met een pannendak? Ook dat is mogelijk bij Jordens. Wij regelen alles van A tot Z. 

FAQ dakkapel

Welke voordelen behoren bij een dakkapel?
close open

Een dakkapel zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning. Een dakkapel van Jordens is duurzaam, gaat lang mee en u heeft 10 jaar garantie. Het is dus een goede investering. Hiernaast zijn er nog een aantal voordelen die behoren bij een dakkapel:

 

 • Een dakkapel geeft meer ruimte op zolder of een kleine kamer
 • Er wordt beter gebruik gemaakt van de ruimte, vanwege de loopruimte die wordt verhoogd
 • Geniet van meer licht door de ingebouwde ramen van uw dakkapel
 • Een kunststof dakkapel vergt weinig onderhoud en gaat langdurig mee
 • Een dakkapel van Jordens wordt bekleed met Keralit, waardoor ze lang mooi blijven en u hier geen onderhoud aan hebt na enkele jaren.
Een dakkapel op maat laten plaatsen of renoveren door Jordens?
close open

Kiest u voor een dakkapel, is uw bestaande dakkapel toe aan renovatie of wilt u deze vervangen voor een duurzamere variant? Een dakkapel wordt door Jordens traditioneel gebouwd, hierdoor sluiten ze beter aan op de bestaande kapconstructie wat lekkage tegengaat. U krijgt zo meer inzicht in de gebruikte materialen en het bouwproces. Een bouwtekening laten maken voor een nieuwe kunststof dakkapel is belangrijk en dient op een professionele manier gemaakt te worden. Jordens, dé leverancier van hoogwaardige kunststof dakkapellen, verzorgt de bouwtekening voor u mits u voor de dakkapel een vergunningsplicht heeft bij uw gemeente. Indien gewenst vragen wij deze ook voor u aan.Om ons te onderscheiden en onze kwaliteit te waarborgen worden al onze dakkapellen ter plekke bij uw opgebouwd en gemonteerd door ervaren monteurs van Jordens. Zo kunt u rekenen op een kwalitatief sterke dakkapel op maat naar uw wensen. Een dakkapel van Jordens wordt bekleed met Keralit, waardoor ze lang mooi blijven en u hier geen onderhoud aan hebt na enkele jaren.

Wat is standaard inbegrepen bij een Jordens dakkapel?
close open

Ieder huis is anders, waardoor behoeftes voor een dakkapel erg kunnen verschillen. Om die reden biedt Jordens dakkapellen op maat. Jordens biedt diverse kleuren, materiaal afwerking, opties voor de indeling van de ruiten, geïntegreerde rolluiken en opties voor de toevoeging van een draai-kiepvenster. Jordens staat voor kwaliteit, waardoor de dakkapel direct aan huis wordt gemonteerd. Een aantal zaken zitten standaard inbegrepen bij onze dakkapellen:

 

 • Keralit rabat zijdelen
 • Keralit dakrand overstek
 • PVC dakbedekking
 • Zwarte Ubiflex loodvervanger
 • Kunststof kozijnen met 5 kamer isolatietechniek en SKG beslag
 • Bouw- en sloopafval afvoeren
 • Dakkapellen volledig geïsoleerd met volschuimen PIR platen
 • Montage door Jordens ervaren monteurs
Wat kost een dakkapel plaatsen?
close open

Dakkapel kosten starten bij een bedrag van €7.839,- euro inclusief BTW. Toevoegingen en speciale wensen maken het plaatsen van een dakkapel duurder. Het verschil in de prijs is in verhouding klein bij het breder maken van een dakkapel. Hetzelfde geldt voor een steile dakkapel met een lage hellingshoek. Echter kost dit meer omdat er meer materiaal nodig is om de dakkapel tot stand te brengen en te monteren. Jordens plaatst dakkapellen zowel aan de voor- als achtergevel. Specifieke wensen en dakkapel kosten kunnen daardoor enorm verschillen.

 

Graag een dakkapel naar eigen wensen op maat en benieuwd naar de kosten? Vraag geheel een vrijblijvende offerte bij ons aan. Een dakkapel zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning. Een dakkapel van Jordens is duurzaam, gaat lang mee, u heeft 10 jaar garantie en is dus een goede investering.

# Prijsindicatie dakkapellen

Van assortiment tot montage: Jordens biedt op-maat-gemaakte oplossingen. Vraag een prijsindicatie aan voor een dakkapel op maat.

Prijsindicatie

Op zoek naar tips & inspiratie?

Laat u inspireren door handige tips!

Meer informatie over dakkapellen?

Bij Jordens proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Twijfelt u over een dakkapel of wilt u advies over een dakkapel op maat? U kunt daarom contact met ons opnemen door gratis en vrijblijvend een brochure aan te vragen, een informatie aanvraag of een service aanvraag in te dienen. Bovendien kunt een bezoek brengen aan onze sfeervolle showroom in Zwijndrecht. Onze ervaren adviseurs helpen u daar graag verder. Wilt u liever adviseurs bij u thuis laten langs komen? Ook dat is mogelijk bij Jordens.

 

Adviseurs bij u thuis →   Informatie aanvragen →   Showroom afspraak →

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.

Assortimentsgroep
KozijnenDakkapellenSchuifpuienOverig

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?