2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

FAQ

Wat is momenteel de gemiddelde levertijd?
close open

Door de duurzaamheidsontwikkelingen binnen Nederland is onze branche in de hoogste versnelling geschakeld en zijn de levertijden behoorlijk opgelopen. Mede doordat wij uitsluitend met eigen monteurs werken is de levertijd nu gemiddeld tussen de 6-10 maanden. Afhankelijk van het soort project.

Is jullie showroom momenteel geopend?
close open

Ja, maar uitsluitend op afspraak. Neem contact met ons op, dit kan via telefoon, mail of whatsapp. Een vrijblijvende afspraak aan huis is ook mogelijk.

Werken jullie uitsluitend met eigen montage monteurs?
close open

Ja, alleen met onze eigen mannen! Monteurs die volledig in dienst zijn van ons. Dit om onze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Wat is de isolatiewaarde van jullie kozijnen?
close open

Ligt eraan welke kozijn en glas wij toepassen. Standaard leveren wij kozijnen met een U-waarde van 1,2 en standaard HR++ beglazing met een U-waarde van 1,1.

Zijn jullie producten onderhoudsvrij of onderhoudsarm?
close open

Beide komt het op hetzelfde neer. Onze producten behoeven weinig onderhoud, maar preventief onderhoud/controle is altijd wenselijk. Alles moet wel eens nagekeken of schoongemaakt worden. Wij werken wel met de meest duurzame producten met langere levensduren.

Is condensvorming bij HR++ beglazing normaal?
close open

Condensvorming aan de buitenzijde van het glas is in het voor- en najaar normaal. Dit kan afhankelijk van de richting van de woning voorkomen. Dit komt door de grote temperatuur/luchtvochtigheid verschillen tussen binnen en buiten. Condensvorming aan de binnenzijde wijst op een hoge luchtvochtigheid door bijvoorbeeld weinig ventilatie. Condensvorming tussen de ramen wijst erop dat de ruit lek is.

Mag ik een Jordens dakkapel extra isoleren?
close open

Nee, dit mag absoluut niet. Onze dakkapellen voldoen al aan de scherpe bouwbesluitnormen. Het dak heeft een RC-waarde 6,5 en onze zijkanten RC-waarde 4. Als u extra isolatie zou aanbrengen aan de binnenzijde sluit u de houtconstructie op tussen 2 isolatielagen en dan kan er bij temperatuur/luchtvochtigheid wisselingen het vocht niet meer weg en resulteert uiteindelijk in de mogelijkheid tot houtrot.

Wat is jullie werkregio?
close open

U kunt voorzichtig aannemen dat wij ongeveer in een straal van 50km rondom Zwijndrecht werken. Een reistijd van +/- max 45/50 minuten. Niet zeker of u in onze werkregio valt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zijn er verschillen tussen het aanbod in schuifpuien?
close open

Zeker, grote verschillen. Er bestaan in hoofdzaak drie verschillende soorten kunststof schuifpuien:

1. Schuif-/kieppui, deze doet zoals de naam al zegt schuiven, maar kan ook kiepen net als een dakraam.
2. Schuifpui, deze doet alleen schuiven in de breedterichting. Hierbij staat het schuivende deel altijd op zijn loopwerk (wielen) en bedien je met de hendel puur het sluitwerk.
3. Hefschuifpui, dit is bij ons de best verkochte variant. Deze is het meeste slijtvast, heeft de hoogste isolatiewaardes en het zwaarste hang- en sluitwerk. Deze pui doet schuiven in de breedterichting, maar pas na het bedienen van de hefboomklink, hiermee zet u het loopwerk (wielen) mee in en uit. Hiermee heb je ontlasting van het loopwerk en betere afsluitingen door het zakken in alle rubbers en toch onderbrekers.

Wat zijn jullie garantietermijnen?
close open

Onze kozijnen, schuifpuien en dakkapellen worden standaard geleverd met volledig 10 jaar garantie. Zonweringen worden standaard geleverd met 5 jaar garantie. Horren en raamdecoratie met 2 jaar garantie.

Zijn er subsidie en financieringsmogelijkheden?
close open

Zeker, de overheid stimuleert verduurzaming aan woningen. Dus raadpleeg de website van de overheid voor de mogelijkheden en voorwaardes. Qua financieringen kunt u vaak terecht bij het nationaal energiebespaarfonds, hierbij kunt u tegen betere condities dan een bouwdepot een financiering afsluiten voor bijvoorbeeld kozijnen.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?