Gevelbekleding

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugHoogwaardige kunststof gevelbekleding

Rabatdelen, gevelpanelen, schroten of ook wel: gevelbekleding! Gevelbekleding is materiaal waarmee u de gevel van uw woning bekleed. Is uw huidige gevel aan vervanging toe? Dan is kunststof gevelbekleding een goede en budgetvriendelijke manier om uw woning een geheel nieuwe uitstraling te geven.

 

Wij werken standaard met eigen ervaren monteurs, 10 jaar garantie en advies aan huis. Vraag om een gratis vrijblijvende offerte op maat.

Minimaal onderhoud met kunststof gevelbekleding

Minimaal onderhoud klinkt iedereen als muziek in de oren, en dat begrijpen wij maar al te goed! Niemand staat erom te springen om regelmatig de gevel te schrobben. Met kunststof gevelbekleding heeft u voldoende aan een emmertje sop, een doekje of een waterstraal en uw buitenmuur is binnen no-time schoongemaakt. Anders dan bij houten gevelbekleding hoeft kunststof niet gelakt of geschilderd te worden.

Kunststof gevelbekleding en isolatie

Als u kiest voor kunststof gevelpanelen kunt u hier ook een isolatielaag achter aanbrengen. Als u dan toch bezig bent, kunt u het beter direct goed aanpakken! Bij het isoleren van de buitenmuren en de gevelbekleding speelt de dikte van de isolatie een belangrijke rol voor het uiteindelijke energieverbruik. De gevelpanelen zijn bestand tegen vocht en uv straling. De panelen blijven zijn kwaliteit houden en trekken niet krom door bijvoorbeeld de warmte. U stelt bij Jordens zelf de afwerking, kleur en dikte samen. De bekleding is er in verschillende kleuren en profielen, en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Duurzame kunststof gevelbekleding

Alle gevelbekleding van Jordens is gemaakt van duurzaam Keralit kunststof en is verkrijgbaar in diverse kleuren en profielen. Keralit gevelbekleding voorkomt vochtdoorslag waardoor schilder- en voegwerk voortaan tot het verleden behoren. De kunststof gevelbekleding zorgt bovendien voor een goede isolatie en het verfraait uw woning.

 

Onze Keralit gevelbekleding is zowel geschikt voor moderne als klassieke of monumentale panden. U stelt zelf geheel op maat de afwerking, kleur en dikte samen. De kunststof gevelbekleding is zowel verticaal als horizontaal te plaatsen. Bij Jordens geven wij u bovendien maar liefst 10 jaar garantie op gevelbekleding!

Bekijk onze gevelbekleding in de showroom

Kunststof gevelbekleding en dakgootbekleding worden vakkundig gemonteerd door onze monteurs. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wilt u onze Keralit gevelbekleding mogelijkheden van dichtbij bekijken? Breng dan een bezoek aan onze 2000 m2 grote showroom in Zwijndrecht. Hier helpt onze ervaren adviseur u graag persoonlijk verder.

 

 

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.Assortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?