Kunststof schuifpuien

Kies voor comfort en duurzaamheid met een mooie kunststof schuifpui. Een kunststof schuifpui is onderhoudsvrij en gaat jaren lang mee. Wij bij Jordens zijn al 40 jaar dé leverancier van hoogwaardige

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Maak gebruik van extra lichtinval en doe uw woning ruimtelijker lijken met een kunststof schuifpui. Wij bij Jordens zijn gespecialiseerd in het leveren van hefschuifpuien. Dit type schuifpui heeft een zwaarder uitgevoerd profiel, waardoor de schuifpui beter sluit en perfect beschermt tegen inbraak. Benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden van Jordens kunststof schuifpuien?

FAQ kunststof schuifpuien

Welke soorten kunststof schuifpuien zijn er beschikbaar?
close open

Bent u benieuwd uit welke soorten kunststof schuifpuien u kunt kiezen?

 

 • Een 2 delige schuifpui:  Dit type schuifpui is de meest voorkomende en gangbare soort. Een 2 delige schuifpui heeft één vast deel en één schuifdeel. Door het omdraaien van de hendel kunt u de pui naar links of naar rechts open schuiven.
 • Een 3 delige schuifpui: Met een 3 delige schuifpui kunt u een ruime doorgang creëren doordat de schuifdeur naar beide kanten open geschoven kunnen worden. Een 3 delige schuifpui bestaat in de meeste gevallen uit twee vaste delen aan beide kanten van het schuivende gedeelte.
 • Een 4 delige schuifpui: Vaak wordt dit type schuifpui uitgevoerd als een dubbele schuifpui, wat betekent dat er twee schuivende delen zijn die naar beide kanten open kunnen gaan. Net als bij de 3 delige schuifpui, heeft een schuifpui 4 delig doorgaans twee vaste onderdelen aan de muurkanten van de schuivende deuren.
 • Een hefschuifpui: Bij een hefschuifpui draait u aan de binnenkant de hendel om, waarna de deur eenvoudig geopend en gesloten kan worden. Als u uw woning wilt laten doortochten kunt u de hefschuifpui in zijn geheel openzetten, maar u kunt de deur ook in iedere gewenste stand vastzetten.

Bij Jordens zijn we gespecialiseerd in het leveren van hefschuifpuien. Dit type heeft een zwaarder uitgevoerd profiel, waardoor deze sluit bestendiger is. Dit type isoleert dan ook beter, beschermt goed tegen inbraak en gaat langer mee dan de reguliere schuifpui.

Wat zijn de voordelen van een kunststof schuifpui?
close open

Kunststof schuifpuien bieden verschillende voordelen. Zo zorgt een kunststof schuifpui voor extra lichtinval in huis en doet uw woning dankzij de vrije doorgang naar uw tuin, ruimtelijker aan. Dit komt het wooncomfort ten goede. Bovendien maakt Jordens gebruik van de kwalitatieve merken K-vision en Inoutic, waardoor wij de beste kwaliteit kunnen bieden. De voordelen op een rij:

 

 • Weersbestendig: De kunststof schuifpuien zijn gemaakt van hard PVC met een optimale slagvastheid. Uw schuifpui is hierdoor bestand tegen kou, regen en luchtvochtigheid.
 • Isolerend: Alle kunststof schuifpuien worden standaard voorzien van isolerende HR++ beglazing
 • Duurzaam: Kunststof profielen niet waardoor uw schuifpui zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam is.
 • Inbraakwerend: De kunststof kozijnen van Jordens zijn SKG*** gecertificeerd. Hoe meer sterren het keurmerk bevat, des te lastiger het voor inbrekers is om het slot te forceren. Die sterren zijn bepaald door de vertraging die inbrekers oplopen als zij de sloten met keurmerk proberen open te breken.
 • Brandveilig: Een ander groot voordeel van kunststof is dat het brandvertragend is, omdat kunststof nauwelijks vlam vat.
Waarom zijn Jordens kunststof schuifpuien duurzaam?
close open

Door gebruik te maken van kwalitatieve merken zoals K-vision en Inoutic, garanderen wij u de beste duurzame kwaliteit. Deze kunststof schuifpuien zijn duurzaam om de volgende redenen:

 

 • Levensduur: Jordens kunststof schuifpuien hebben een lange levensduur van 50 tot 70 jaar, afhankelijk van welke kozijnen u kiest
 • Isolerend: De isolerende werking zorgt ervoor dat u minder energie verbruikt aan de thermostaat, waardoor de keuze voor kunststof schuifpuien duurzaam is voor uw portemonnee en voor het milieu wegens minder CO2-uitstoot
 • Recyclebaar: Wanneer kunststof kozijnen worden omgesmolten kunnen er nieuwe kozijnen of andere producten van gemaakt worden. Alle Jordens kunststof producten zijn 100% recyclebaar.
Welke soorten kunststof kozijnprofielen zijn er voor een kunststof schuifpui?
close open

Jordens kunststof schuifpuien zijn verkrijgbaar in het wit, crème in kleur of in houtnerf. Houtnerf is kunststof met een houtlook die nauwelijks is te onderscheiden van echt hout, maar gaat langer mee en trekt niet krom. In totaal biedt Jordens drie diverse soorten, namelijk:

 • Het AD profiel
 • Het HL (Holland) profiel
 • Het Cubus HVL (houtverbindingslook) profiel

Ook als u een kunststof schuifpui wenst die breder is dan uw gevel in eerste instantie toelaat, kunt u bij ons terecht. Hiervoor wordt de gevel uitgebroken/verbreed tot de gewenste afmeting en voorzien van een stalen bint constructie om de draagkracht van de gevel te compenseren. Bij ons staan uw wensen namelijk centraal!

Hoe moet een kunststof schuifpui onderhouden worden?
close open

Wanneer u kiest voor een kunststof schuifpui komt er weinig onderhoud aan te pas. Jordens kunststof schuifpuien verouderen niet en zijn gemaakt van hard PVC.  Wilt u langdurig genieten van uw kunststof schuifpui dan kan een onderhoudsbeurt eens in de zoveel tijd zeker bijdragen aan de duurzaamheid. Door regenachtig weer kan er aanslag komen op de randen van uw schuifpui, dit poetst u gemakkelijk weg met een doek en een sopje. Houdt er rekening mee dat het geen agressief reinigingsmiddel is zoals schuurmiddel, dit kan de kozijnen aantasten. Rond de schoonmaakbeurt af met zuurvrij vet tussen de schuifwanden, zodat alles eenvoudig open en dicht blijft gaan.

Wat zijn de kosten voor een kunststof schuifpui?
close open

Jordens biedt kunststof schuifpuien van kwaliteit en vakmanschap en biedt op maat oplossingen. De montage van uw schuifpui gebeurt altijd door onze ervaren monteurs voor het beste resultaat. Wij plaatsen schuifpuien al vanaf € 6.318,- (inclusief BTW). Wij plaatsen uw schuifpui altijd tegen een kwalitatieve, betaalbare prijs met 10 jaar garantie. De kosten verschillen per type, zoals een twee, drie of vierdelige schuifpui. Daarnaast speelt het soort glas en de breedte van de gewenste schuifpui mee in de kosten. Het meest populaire type schuifpui is een driedelige schuifpui met twee vaste delen en een schuifdeur. U kunt ook kiezen voor een hefschuifpui waarbij het schuifdeel vanaf de binnenkant met een hendel opengaat. Er bestaat ook een optie voor een kiepsysteem waarbij de schuivende deuren kantelen, dat is weer prijziger. Wist u al dat er subsidie is wanneer u kiest voor een kunststof schuifpui met duurzame kozijnen? Bekijk de voorwaarden wat u kunt doen om subsidie te ontvangen. Let wel op dat subsidie voor kunststof kozijnen samengaat met isolerende panelen of kozijnen met triple-glas.

# Prijsindicatie schuifpuien

Van assortiment tot montage: Jordens biedt op-maat-gemaakte oplossingen. Vraag een prijsindicatie aan voor het plaatsen van uw schuifpui.

Prijsindicatie

Op zoek naar tips & inspiratie?

Bekijk de tips en adviezen en vind uw droom schuifpui

Meer informatie over de kunststof schuifpuien?

Duizelt het u van de informatie, wordt uw specifieke vraag net niet beantwoord of wilt u graag persoonlijk advies ontvangen? Bij Jordens proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt daarom contact met ons opnemen door gratis en vrijblijvend een brochure aan te vragen, een informatie aanvraag of een service aanvraag in te dienen. Bovendien kunt een bezoek brengen aan onze sfeervolle showroom in Zwijndrecht. Onze ervaren adviseurs helpen u daar graag verder. Wilt u liever adviseurs bij u thuis laten langs komen? Ook dat is mogelijk bij Jordens.

 

 

Adviseurs bij u thuis →   Informatie aanvragen →   Showroom afspraak →

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.

Assortimentsgroep
KozijnenDakkapellenSchuifpuienOverig

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?