Mooi, duurzaam en onderhoudsvrij: onze kunststof schuifpuien

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKunststof schuifpuien

Droomt u van een mooie kunststof schuifpui die ook nog eens duurzaam en onderhoudsvrij is? Dan bent u bij Jordens kunststoffen aan het juiste adres! Wij zijn dé leverancier van hoogwaardige kunststof schuifpuien die voorzien in al uw wensen en behoeften. Wij leveren diverse soorten schuifpuien geschikt voor iedere wens, woning en portemonnee.

 

Bent u benieuwd naar de prijs van een nieuwe kunststof schuifpui? Wij plaatsen schuifpuien al vanaf €4400,- (inclusief BTW). Bent u benieuwd wat de kosten bedragen voor het plaatsen van een kunststof schuifpui in uw specifieke situatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten vertellen u precies wat uw ideale schuifpui kost!

Duurzame, onderhoudsvrije kunststof schuifpuien van Jordens

De voordelen van kunststof schuifpuien zijn eindeloos. Zo zorgt een schuifpui voor extra lichtinval en een vrije doorgang naar de tuin. Dit doet het woongedeelte ruimer ogen wat resulteert in verhoogd wooncomfort.

 

Jordens Dakkapel
Jordens Dakkapel
Jordens Dakkapel

Onze kunststof schuifpuien zijn gemaakt van hard PVC met een optimale slagvastheid. Uw schuifpui is hiermee bestand tegen kou, regen en luchtvochtigheid. Daarbij is het grote voordeel dat de kunststof profielen niet verouderen, wat de kunststof schuifpui erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt. Daarnaast trekken kunststof schuifpuien van Jordens Kunststoffen niet krom dankzij de dubbele stalen onderkern. Dit geldt ook voor grotere oppervlakten.

 

Door gebruik te maken van kwalitatieve merken zoals K-vision en Inoutic, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Onze schuifpuien zijn verkrijgbaar in wit of creme profiel, in kleur of in houtnerf. Alle schuifpuien worden standaard voorzien van isolerende HR++ beglazing, maar kunnen indien gewenst ook geleverd worden met gelaagd glas.

Kom langs in onze sfeervolle 2000m2 showroom

Bij Jordens laten wij geen wens onvervuld! Onze kunststof schuifpuien vervaardigen wij desgewenst in elk soort glas en met verschillende tussenstijlen of spijlen. Daarnaast bieden wij u niet alleen 10 jaar garantie en advies aan huis, maar ook montage door eigen ervaren monteurs en kunststof schuifpuien van topkwaliteit.

 

Wilt u meer weten wat over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit in onze 2000m² grote >showroom, hier hebben wij alle kunststof uitvoeringen voor u opgesteld. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en kunnen u alles over onze schuifpuien vertellen. Van A tot Z: wij regelen alles!

 


Politie-keurmerk-veilig-won
SKG-keurmerk
KOMO-keurmerk
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?