2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Creëer meer woonruimte in je huis! Kies voor een aanbouw met een schuifpui

23 december 2019

Dit zou zomaar kunnen: je woont al een poosje in je huis. Het is een prettig huis en je woont er fijn. Maar dan komt er visite over de vloer of je kinderen nemen vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis en dan voelt het een tikkeltje te krap. Je mist net een paar m3. Een aanbouw kan een groot verschil maken. Het kan voelen als een ruime jas terwijl je een poos in een te krappe jas hebt gelopen. Ook zo’n ruime jas? Snappen we volkomen! We zetten alvast de voordelen van zo’n uitbouw van je huis op een rij.

Wooncomfort verhogen met een uitbouw

Een verbouwing als deze doe je meestal om je woonplezier en wooncomfort te verhogen, zoals in het voorbeeld dat we net gaven. Vaak kiezen mensen voor een verlenging van hun woonkamer en hoeft de verdere indeling van de benedenverdieping niet te veranderen. Echter, het kan ook dat dit juist wel de bedoeling is. Dat het plaatsen van een aanbouw juist mooi gecombineerd wordt met een herindeling van de woonkamer en (bij)keuken. Een mooi moment om de indeling van je huis naar je hand te zetten!


Verbouwingen voor een waardevermeerdering van je huis

Een aanbouw kan een goede investering zijn van je geld. In veel gevallen zorgt het voor een waardevermeerdering van je huis. Maar let op, dit is geen vanzelfsprekendheid. Zorg er in ieder geval voor dat de verbouwing netjes gebeurd. Een verbouwing met gebreken of een slechte afwerking kan juist een averechts effect hebben op de waarde van je huis. Maar over het algemeen geldt dat wanneer je meer kubieke meters creëert, dit een positief effect heeft op zowel je wooncomfort als het terugverdienen van je investering. 

Je aanbouw goed isoleren 

Als je gaat uitbouwen – pak het dan meteen goed aan! We zeiden net al: zorg dat het netjes gedaan wordt. Maar wat ook belangrijk is: neem goede isolatiemaatregelen. Een aanbouw met een mooie, grote glazen schuifpui staat vaak op het wensenlijstje van huiseigenaren die gaan verbouwen. Maar met zo’n glazen wand moet je er zeker voor zorgen dat de isolatie op orde is, zodat je geen broeikas creëert in de zomer of je veel warmte kwijtraakt in de winter. Zorg minstens voor isolerend HR++ glas en perfect sluitende kozijnen. 

Extra waarde van een kunststof schuifpui

Dit brengt ons bij de voordelen van kunststof schuifpuien. Een schuifpui gemaakt van kunststof sluit naadloos zodat er geen warmte kan ontsnappen via kieren. Daarnaast verouderen kunststof profielen niet, wat de kunststof schuifpui erg duurzaam en bovendien onderhoudsvriendelijk maakt. De schuifpuien bij Jordens worden gemaakt van hard PVC en hebben een dubbele stalen onderkern. Dit zorgt voor optimale slagvastheid en je kunt er zeker van zijn dat dit bij verandering van temperatuur of door gebruik, niet krom zal trekken.  

Bij Jordens Kunststoffen bouwen we helaas geen uitbouwen, maar kunnen wij zeker met je meedenken over de mogelijkheden, vooral in combinatie met een schuipui. Want schuipuien, daar kunnen wij natuurlijk wel voor zorgen! Benieuwd naar ons assortiment schuifpuien? Maak een showroomafspraak en laat je voorlichten over de mogelijkheden van aanbouwen met schuifpuien!   

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?