2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Schuurdeur vervangen – tips en mogelijkheden van Jordens

4 april 2023

Schuurdeur vervangen: tips en mogelijkheden 

Is het tijd om uw schuurdeur te vervangen? Maak dan de juiste keuze met advies van onze specialisten. Bij Jordens vindt u een groot aanbod in schuurdeuren. U kunt kiezen voor een standaardmodel, maar u kunt ook een schuurdeur op maat laten maken. Bij Jordens zorgen wij ervoor dat de deur volledig aansluit bij uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een deur met of zonder kozijn. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Onze schuurdeuren zijn bestand tegen weer en wind en voldoen met een SKG*** keurmerk aan hoge veiligheidsnormen.

Een reparatie of een geheel nieuwe deur?

Soms volstaat een reparatie van de deuren van uw woning of schuur. Dit is bijvoorbeeld voldoende als er kleine beschadigingen zijn aan de deur. In dat geval is de deur nog niet volledig afgeschreven, maar kan deze met wat kleine reparaties nog even mee. 

Is de deur al wat ouder en is er sprake van zware beschadiging van het hout, het aluminium of het kunststof? Dan kunt u de schuurdeur beter helemaal vernieuwen. In dit geval kan een reparatie tijdelijk oplossing bieden, maar op de lange termijn moeten de lijsten toch echt vernieuwd worden. Om geld te besparen, kunt u de deur dan beter direct laten vervangen. Het is namelijk zonde om deze eerst te laten repareren en over een paar jaar weer geld uit te moeten geven aan een nieuwe schuurdeur. 

Bedenk vooraf altijd goed wat voor u het beste is. Wilt u advies van een specialist? Vraag Jordens dan voor een vrijblijvende afspraak bij u aan huis. 

Wilt u de schuurdeur vervangen? Let op de volgende zaken

Gaat u in een nieuwe schuurdeur investeren? Dan wilt u natuurlijk wel de beste keuze maken. Deze drie tips helpen u om een passende schuurdeur te vinden: 

Tip 1: Denk goed na over het materiaal

Hout is een duurzaam materiaal, maar het onderhoud ervan is wel lastiger dan kunststof of aluminium. De laatste twee materialen isoleren goed, maar zijn lastig om over te schilderen. Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af en kijk welk materiaal het beste aansluit op uw wensen. 

Tip 2: Kies voor een passende kleur

De kleur van uw schuurdeur moet niet alleen bij de schuur passen. Het is nog mooier als deze aansluit op de stijl van uw woning. Kijk er goed naar en slaap er een paar nachtjes over, zodat u zeker weet dat alles mooi op elkaar aansluit. Dit is helemaal belangrijk als u deuren koopt die u later niet meer kunt overschilderen. 

Tip 3: Vraag een expert om advies

Weet u echt niet welke schuurdeur het beste voor u is? Vraag dan een expert om advies en bespreek uw wensen. Jordens Kunststoffen is dé specialist met al 40 jaar ervaring. In samenspraak met ons komt u er zeker uit. 

Wat zijn de voordelen van een kunststof schuurdeur? 

De laatste tijd kiezen steeds meer van onze klanten voor een kunststof schuurdeur. Dat is niet voor niets – een deur van kunststof biedt vele voordelen:

Voordeel 1: Beter voor het budget

Prijs speelt altijd een rol bij de aankoop van een nieuwe deur. Wanneer uw budget beperkt is of u gewoon liever niet te veel geld uitgeeft, dan is een kunststof deur een uitstekende keuze. Kunststof deuren zijn een stuk goedkoper dan die van aluminium of hout. Vraag bij ons een offerte aan voor de exacte prijzen. 

Voordeel 2: Betere isolatie

Vooral oudere schuren zijn vaak minder goed geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat het in een schuur soms vochtig is en dat spullen, zoals fietsen en machines, net iets sneller slijten. Dus pak de isolatie van uw schuur aan en kies voor een kunststof deur. Daar krijgt u vast geen spijt van, omdat uw spullen langer mooi blijven. 

Voordeel 3: Langere levensduur

Kunststof beschikt over een langere levensduur dan hout. Ook is het duurzaam, want kunststof is goed te recyclen. Door te kiezen voor een kunststoffen deur verlaagt u dus uw ecologische voetafdruk. 

Voordeel 4: Onderhoudsvriendelijk

Een gewone houten deur heeft idealiter ieder jaar een beits of een lak nodig. Wanneer de deur niet goed onderhouden wordt, kan dit zelfs leiden tot houtrot, met als gevolg dat de levensduur van de deur aanzienlijk inkrimpt. Een kunststof deur hoeft na installatie niet meer onderhouden te worden. U heeft nergens meer omkijken naar!

Laat uw schuurdeur vervangen door een specialist – neem contact op met Jordens voor een adviesgesprek of offerte 

Wilt u gelijk een offerte op maat voor een nieuwe schuurdeur? Dat regelt u bij ons direct online! Ook kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek met een specialist van Jordens. Neem contact op via 078-2009018 of mail naar info@jordens.nl.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?