2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Schuurdeur zonder glas – vraag Jordens naar de mogelijkheden

4 april 2023

Een schuurdeur zonder glas – wat zijn de voordelen? 

Is het moment aangebroken om uw schuurdeur te vervangen? Dan zijn er vele mogelijkheden om uit te kiezen. Welke deur is nu het beste voor uw schuur? U kunt natuurlijk kiezen voor een standaardmodel, maar u kunt ook een deur op maat laten maken. Dat is helemaal aan u. Alles is mogelijk bij Jordens – dé specialist met 40 jaar ervaring. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een schuurdeur zonder glas of mét glas. Toch kiezen steeds meer klanten voor een schuurdeur zonder glas. Wilt u meer weten over de nieuwe generatie schuurdeuren? Leest u dan direct verder.

Waarom een schuurdeur zonder glas? 

Als u de voordeligste, veiligste en meest onderhoudsvriendelijke optie zoekt voor de vervanging van uw schuurdeur, adviseren wij u een schuurdeur zonder glas. Onze volledig kunststoffen schuurdeuren zijn een perfecte vervanging, met de volgende redenen:

Beter voor uw portemonnee

Glas is een natuurlijk en relatief duur materiaal. Het moet op maat worden gesneden voor de deur van uw keuze. Daarnaast moet de glasplaat in de deur worden gezet, waarbij ook extra productiekosten komen kijken. Een schuurdeur die in de fabriek volledig van kunststof wordt gemaakt, is veel voordeliger. Bij dit proces komen weinig extra kosten kijken, wat natuurlijk prettig is voor uw portemonnee! 

Uw spullen zijn beter beschermd tegen inbrekers

Hoe mooi het glas er ook uitziet, het is niet inbraakveilig. Inbrekers tikken het glas makkelijk in, staan dan zo in de schuur en kunnen direct uw spullen meenemen. Heeft u dure fietsen of kostbaar gereedschap staan, dan is het doorgaans beter om te kiezen voor een schuurdeur zonder glas. Zo laat u niets aan het toeval over en verkleint u de kans op inbraken in uw schuur. 

Minder onderhoud en schoonmaak

Op glas ziet u snel viezigheid, zoals vingerafdrukken en groene aanslag. Zeker als u in de tuin zit, vallen de vlekken op het glas snel op, wat weer leidt tot een intensieve schoonmaak. Ook komt mettertijd het glas in de deur vaak los te zitten, waardoor er weer onderhoud nodig is in de vorm van een kitrand aan de zijkanten. Kies voor minder onderhoud en schoonmaak met een schuurdeur zonder glas. 

Kans op breekschade is nihil 

Zoals u weet is glas breekbaar. Harde windstoten, een familielid die de deur te hard dichtslaat: scheuren en barsten zijn zo gemaakt en leiden uiteindelijk tot gebroken glas, wat weer kostbaar vervangen moet worden. Dat probleem zult u eenvoudigweg nooit ervaren met een schuurdeur zonder glas. 

De specialist met ruim 40 jaar ervaring – kies Jordens voor advies en werkzaamheden op maat

Wilt u direct een persoonlijke offerte voor een nieuwe schuurdeur? Dat is bij Jordens zó geregeld. Ook kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek met een specialist van Jordens. Neem contact op via 078-2009018 of mail naar info@jordens.nl

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?