2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Rits screens: de nieuwste techniek in zonwering. Kom langs!

4 april 2023

Rits screens: effectieve en moderne zonwering voor bij u thuis 

Als u strakke en moderne rits screens (ook wel ZIP screens genoemd) zoekt voor de kozijnen van uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij Jordens Kunststoffen aan het juiste adres. Voor welk type zonwering bieden wij een oplossing op maat. Graag lichten wij u in over de voordelen van rits screens, een van de nieuwste innovaties op het gebied van zonwering.

Wat zijn de voordelen van rits screens? 

Vergeleken met andere vormen van zonwering genieten rits screens bepaalde voordelen. We zetten ze voor u hier op een rij:

  • Het doek van een rits screen is zeer windvast (tot wel windkracht 6), dankzij de geïntegreerde doekgeleiding. Deze bergen het doek secuur op en zorgen ervoor dat het niet zomaar los kan komen of beschadigd raakt.
  • Rits screens met lichtsensoren zonne-energie winnen snel aan populariteit, vanwege de functionaliteit om automatisch te kunnen zakken als de zon fel schijnt. 
  • Het zonnedoek wordt door de onderlijst en de zijgeleiding ten alle tijden strak gehouden. Dit komt het voorkomen van uw woning ten goede; maar weinig zonwering behoudt zo goed de contouren van de woning.
  • De rits screens die wij leveren zijn beschikbaar in diverse kleuren en dessins. Door deze opties vindt u altijd een mooi doek dat past bij uw smaak en woning. 

Hoe werken rits screens? 

Een rits screen kunt u bedienen met handbediening of een elektrische bediening, afhankelijk van uw eigen voorkeur. U kiest dus handmatige bediening door middel van een band of koordopwinder met draaistang. Rits screens werken ook met elektrische bediening. De mogelijkheden op dit gebied zijn een wandschakelaar, een afstandsbediening of zelfs door middel van een app op uw smartphone. 

Kies voor rits screens van Jordens – kom langs voor een adviesgesprek of vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar onze screendoeken met rits? Kom langs in de showroom van Jordens – al 40 jaar een specialist op het gebied van zonwering. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via 078-2009018 of mail naar info@jordens.nl. Wij staan altijd voor u klaar.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?