Dakramen

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugCreëer licht en ruimte met dakramen

Wilt u meer daglicht in uw huis creëren en zoekt u een duurzame oplossing? Kies dan voor dakramen van Jordens. Onze dakramen en dakvensters zijn de ideale oplossing voor het binnenhalen van natuurlijk daglicht. Van de offerte tot aan het ontwerp en van de eigen montage tot aan de afwerking: wij regelen alles van A tot Z!Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Wij plaatsen een dakraam al vanaf € 950,- (inclusief BTW). Al uw wensen worden meegenomen in ons advies op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten informeren u graag over de opties en de kosten van uw perfecte dakraam.

Dakramen in allerlei uitvoeringen

Dakramen zijn er in allerlei uitvoeringen. Denk aan een dakraam met tuimelvenster, waarbij het dakraam scharniert in het midden of een uitzet tuimelvenster waarbij het dakraam scharniert aan de bovenkant.

 

De dakramen zijn verkrijgbaar in diverse glaselementen zoals HR++, zelfreinigende, zonwerende of energiebesparende beglazing. Uw dakramen kunnen ook voorzien worden van aanvullende accessoires. Bij Jordens kunnen wij uw dakraam voorzien van (extra) sloten, bediening, raamdecoratie en zonwering.

Wij ontvangen u graag in onze showroom!

Wilt u een goed beeld krijgen van de verschillende uitvoeringen dakramen? Kom dan langs in onze sfeervolle showroom. Hier hebben wij diverse modellen voor u opgesteld staan, onze specialisten helpen u graag verder.

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.Assortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?