2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Haal de voorjaarszon in huis met een duurzame schuifpui

23 april 2019

Gelukkig is het weer tijd voor de lente en laat ook de zon zich weer lekker zien. Het liefst trekken we natuurlijk naar buiten wanneer het kan, om onze wangen te warmen aan het zonnetje dat er eindelijk weer is. Maar heeft u er wel eens over nagedacht dat u de zon ook lekker ín huis kan laten komen? Dat doe je met een mooie schuifpui. Wilt u ook een zonovergoten huiskamer? Dat snappen wij! En we gooien er in deze blog nog een aantal extra voordelen bovenop. Lees snel verder!

Een zonovergoten huiskamer

Alle mensen worden gelukkig van daglicht en zon. Daarom maken we onze huizen het liefst natuurlijk zo licht mogelijk, maar niet alle huizen zijn gezegend met een grote stroom aan natuurlijke lichtinval. Heeft u een huis dat wel wat extra licht kan gebruiken? Overweeg een schuifpui te laten installeren en geniet van uw huis alsof u er opnieuw in trekt. Wilt u dat er iemand meekijkt wat voor een type schuifpui het beste bij uw huis past? Schakel dan eenvoudig een adviseur in!  

Tuin en huis smelten samen

In de zomer is het een groot genot om uw schuifpui helemaal open te schuiven. U ervaart het huis en de tuin als één grote leefruimte. De tuin wordt als het ware een verlengstuk van de woning. U haalt heerlijke zomerlucht in huis en u kunt uw huis lekker door laten waaien: goed voor de frisse lucht en voor de gezondheid van uzelf en uw medebewoners. Daarnaast ervaart u sowieso meer ruimte in de tuin. De ruimte op uw terras, dat meestal direct op het huis aansluit, wordt beperkt door de openslaande deuren die u nu wellicht heeft.

Schuifpui als visitekaartje

En laten we niet vergeten: een mooie schuifpui is natuurlijk een feest voor het oog. Wat eerst misschien een wat saaie, donkere woonkamer was, krijgt een enorme boost door de komst van een strakke pui en extra licht. U zult versteld staan in hoeverre een ruimte kan worden omgetoverd door een mooie schuifpui. En mocht u uw huis willen verkopen in de toekomst? Dan is zo’n fraaie -en niet te vergeten onderhoudsvriendelijke- schuifpui een waar visitekaartje.

Onderhoudsvriendelijke schuifpui

Wilt u een schuifpui waar u verder ook geen omkijken meer naar heeft? Kies dan voor een kunststof schuifpui. Het grote voordeel van kunststof is dat de profielen niet verouderen, wat zo’n schuifpui erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt. Als u de schuifpui één keer per jaar schoonmaakt met een simpel sopje, dan is dat voldoende. Hoewel u de ramen waarschijnlijk wel wat vaker zal willen schoonmaken maken. Daarnaast zorgt de dubbele stalen onderkern ervoor dat de pui niet krom trekt en gaat de schuifpui gegarandeerd dus jarenlang mee.

Goede ideeën opdoen voor uw eigen schuifpui? Onze showroom biedt 2000 m2 aan inspiratie. Daarnaast denken wij natuurlijk graag met u mee om een perfect passende pui samen met u te kunnen realiseren! Dus breng die zon, dat licht en de frisse lucht lekker naar binnen deze zomer.   

 

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?