2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Primeur met kunststof deur renovatie

14 januari 2014

Jordens Kunststoffen heeft in samenwerking met Polytech Nederland, de leverancier voor deurpanelen in Nederland een primeur gerealiseerd. Voor het eerst in Nederland is er een bestaande kunststof deur van bijna 20 jaar oud gerenoveerd! Volgens onze leverancier is dit de eerste keer dat dit gebeurd is, en daarmee is Jordens Kunststoffen B.V. een primeur!

Jordens Kunststoffen is al meer dan 30 jaar actief in de Kunststoffen branche, en plaatst dus al 30 jaar lang bij al zijn klanten kunststof toepassingen in huis. Nu is er bij een bestaande klant een bestaande kunststof voordeur gerenoveerd. De oude deur is hergebruikt, de oude kalven (dwarsbalken) en glas zijn verwijderd. En er is een vleugel overdekkend paneel geplaatst. Resultaat is nu een bijzonder mooie strakke deur van deze tijd!

Mocht u nou ook een bestaande kunststofdeur hebben, en deze willen voorzien van een splinternieuwe paneel dan kan dit. Of zoals bij deze klant behoort een vleugel overdekkend paneel ook tot de mogelijkheden. Dit houd in dat de randen van vleugel ook worden overdekt door het paneel, en alleen een strak paneel ziet zitten wat resulteert tot een strakke uitstraling. Wij denken graag met u mee.

kunststof deur
(Oude situatie)

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?