2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terugDe pluspunten van kunststof kozijnen op een rij!

10 augustus 2020

Wil je je kozijnen vervangen? Ga dan, net als een groot deel van Nederland, voor duurzaam! Kunststof kozijnen hebben talloze voordelen en één van de grootste is dat je een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Bovendien geven ze je huis een hernieuwde uitstraling en stijgt je woning in waarde. Niet alleen de waarde van jouw woning stijgt door het plaatsen van kunststof kozijnen, ook verhoog je de isolatiewaarde hiermee! Lees je mee om erachter te komen wat de pluspunten van kunststof kozijnen zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen?

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm

Een van de onderscheidende factoren van kunststof ten opzichte van andere materialen is dat ze onderhoudsvrij zijn. Maar wat betekent dat? Het volstaat om eens in de zoveel tijd de kozijnen schoon te maken met een vochtige doek. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kunststof kozijnen verkleuren niet. Bovendien kan kunststof, in tegenstelling tot hout, niet rotten. Kortom, je hebt er vrijwel geen omkijken naar!  

Breng je stookkosten omlaag met kunststof kozijnen

Een noemenswaardig voordeel zijn de stookkosten die je kunt verlagen met deze kozijnen. Maar hoe werkt dat? Kunststof is een materiaalsoort dat weinig warmte doorlaat. Dit betekent dat warmte van binnen vrijwel niet naar buiten kan treden. Ook zijn de kozijnen hol van binnen. In deze holte zit stilstaande lucht en dat resulteert in betere isolatie. Zo kun je tot wel 250 euro per jaar besparen op je energiekosten! Bekijk de subsidiemogelijkheden voor het isoleren van je woning.

Goedkope kunststof kozijnen aanschaffen?

In verhouding zijn kunststof kozijnen voordelig in aanschaf. Ze zijn gemiddeld 15% goedkoper dan houten kozijnen, 20% goedkoper dan aluminium kozijnen en hebben een levensduur van ongeveer 50 jaar. Ze zijn vrijwel nooit aan vervanging toe en om deze reden is het een duurzame keuze én een perfecte investering. Bij Jordens geven we om kwaliteit en werken we alleen met topmerken zoals K-vision en Inoutic. Binnen ons assortiment kun je veel kiezen op het gebied van kleur en afwerking. Hierdoor zijn onze kunststof kozijnen geschikt voor alle woningen en bouwvormen; van modern en industrieel tot aan monumentaal.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom inspiratie opdoen doen in onze 2000m2 grote showroom. Hier bekijk je op je gemak alle mogelijkheden omtrent kunststof kozijnen voor je woning of bedrijfspand. Onze ervaren adviseurs staan altijd klaar om je van informatie te voorzien!

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?