Subsidies

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugSubsidies voor het verduurzamen van uw woning 

U wilt uw huis verduurzamen, maar u wordt wellicht tegengehouden door de kosten die daarbij komen kijken. Dan hebben wij goed nieuws voor u! De overheid stimuleert door middel van subsidies tal van maatregelen gericht op verduurzaming, milieubescherming en energiebesparing. 

Voor welke subsidie komt u in aanmerking? Wat zijn de voorwaarden? Waar kunt u precies subsidie voor aanvragen?

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) 

De Rijksoverheid biedt de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aan tot en met 31 december 2020. Als u twee of meer isolatiemaatregelen neemt, kunt u ongeveer 20 procent van de kosten terugkrijgen. Zowel particulieren huiseigenaren en Verenigingen van Eigenaren kunnen gebruik maken van de SEEH-regeling. 

 

Voorwaarden 

U komt in aanmerking als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • U neemt minstens 2 isolatiemaatregelen. Hoe meer maatregelen, hoe hoger de subsidie.
  • De maatregelen zijn uitgevoerd vanaf 15 augustus 2019. U vraagt de subsidie pas aan nadat het werk is afgerond en betaald.
  • U bent eigenaar van de woning waarvoor de subsidie is aangevraagd en u woont er al of gaat er wonen na de renovatie.
  • Voor de woning is niet eerder subsidie verstrekt vanuit de SEEH.

Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden? Vraag dan hier de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan.

Kunststof kozijnen 

Kunststof kozijnen zijn een verantwoorde stap richting het verduurzamen van uw woning. Wanneer u deze laat plaatsen en dit combineert met een andere isolerende maatregel, kunt u hier subsidie voor aanvragen. Let wel: voor de kunststof kozijnen subsidie gaat het om triple-glas in combinatie met isolerende kozijnen of panelen in combinatie met triple-glas en met isolerende kozijnen.

 

Vergunning nodig? Nee.

Schuifpuien

Laat u een schuifpui plaatsen van HR++ glas* of HR+++ glas, dan heeft u recht op subsidie wanneer u daarnaast nog een isolerende maatregel laat treffen. Doordat de schuifpui goed geïsoleerd is, laat deze geen warmte door naar buiten. U hoeft minder te stoken in de winter en kunt besparen op uw energiekosten. Bij Jordens worden alle schuifpuien voorzien van isolerende HR++ beglazing.

 

Vergunning nodig? Nee.

 

*HR ++ glas heeft naast de warmte-reflecterende coating i.p.v. lucht een edelgas (argon) tussen het dubbele glas. Dit heeft een betere isolerende werking dan lucht. HR staat voor ‘Hoog Rendement’.

Dakkapellen 

In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor subsidie voor uw dakkapel wanneer deze wordt geplaatst. U ontvangt geen subsidie voor de dakkapel zelf, maar wel voor het isolatieglas van de dakkapel. Heeft u al een dakkapel en wilt u de isolatiewaarde verbeteren? Als u investeert in nieuwe beglazing en een ander deel van uw huis isoleert, kunt u erop rekenen subsidie te ontvangen. 

 

Vergunning nodig? Dit is afhankelijk van het gebied waarin u woont en de plaatsing plek van de dakkapel. Indien gewenst vragen wij van Jordens de benodigde vergunningen voor u aan en voorzien wij in de vereiste bouwtekeningen en aanvraagformulieren.

Nationaal Energiebespaarfonds 

Wanneer u goedkoop geld wilt lenen om uw woning te verduurzamen kunt terecht bij het Nationaal Energiebespaarfonds. Tegen lage rente tarieven kunt u geld lenen om uw woning comfortabeler en energiezuiniger te maken. 

product
product
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?