Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
Bel me terug

Nieuw bij Jordens! De showroombus brengt de showroom aan huis
Onze mobiele showroom* biedt u de mogelijkheid om onze kwalitatieve kunststof producten te bekijken waar het u uitkomt. Wilt u graag dat een van onze adviseurs gratis en vrijblijvend langskomt met de showroombus voor passend advies?
*In de showroombus is een verscheidenheid aan producten aanwezig, waaronder voor- en achterdeuren, alle typen kunststof kozijnen en schuifpuien.

Showroom

Jordens Kunststoffen heeft al jarenlang een 2000m2 grote showroom aan de Anthonie van Leeuwenhoekstraat 2 te Zwijndrecht. Daar kunt u al onze kwalitatieve hoge producten zien, aanraken en ervaren.

In onze showroom vindt u ons complete assortiment: kunststof dakkapellen, kunststof kozijnen, kunststof (voor)deuren, kunststof schuifpuien of kunststof openslaande deuren, gevelbekleding, dakramen en gevel bekleding. Behalve kunststoffen oplossingen voor uw woning verkopen wij ook allerlei soorten zonwering: rolluiken, screens, zonneschermen en ook mooie passende gordijnen die op het kozijn passen zonder te boren. Bij Jordens kunt u ook terecht voor horren voor uw kozijnen en deuren.

U bent natuurlijk op zaterdagen ook altijd welkom zo binnen te stappen, echter is het dan bij ons altijd druk in de showroom, wachttijden zijn dan niet uitgesloten. U kunt een afspraak inplannen, deze krijgen altijd voorrang en hebben beperkte wachttijden.

Afspraak showroom

Jordens-Kunststof-Kozijnen-8006-min

Onze ervaren adviseurs zoeken graag samen met u een passend antwoord op uw vragen en wensen. Zij weten als geen ander waar u op moet letten bij het aanschaf van kunststofproducten voor uw woning. Zij kunnen u ook meer vertellen over het Jordens Leaseplan.

Uw reiskosten terugverdienen?

Indien wij aan u tijdens uw bezoek aan onze showroom een offerte mogen uitbrengen en u heeft de globale maten van het te realiseren object meegebracht, dan ontvangt u van ons een korting van 5% op het totale offertebedrag voor kunststof kozijnen.

Breng gerust uw kinderen mee!

Bang dat uw kinderen zich gaan vervelen? Bij ons niet! Onze speciale kidscorner is voorzien van speelgoed,
een Sony Playstation 4 en Netflix. Kortom we zorgen voor voldoende speel- en kijkplezier. Dat is wel zo prettig voor uw kind en u als ouder!

Afspraak showroom