Showroom

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Snel regelen
Openingstijden
09.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
Ant. van Leeuwenhoekstraat 2-4
3331 ET Zwijndrecht

Maak direct een afspraak

De adviseurs van Jordens staan u graag te woord in onze showroom, daar kunt u al onze producten ervaren.

Ik heb interesse in:
KozijnenDakkapellenSchuifpuienOverig

Showroom

Jordens is al meer dan 40 jaar dé leverancier van kunststof toepassingen in Zwijndrecht en omstreken. Onze grote collectie verdient een ruim opgezette showroom. Daarom hebben we al jaren een showroom met een oppervlakte van maar liefst 2000m2 aan de Antoni van Leeuwenhoekstraat 2, te Zwijndrecht!

 

Hier staan al onze toepassingen uitgestald, zodat u alle producten kunt zien, aanraken en ervaren. Van onze dakkapellen tot alle mogelijke kunststof kozijnen en van schuifpuien tot aan gevelbekleding. U vindt het allemaal in de showroom! Naast onze kunststof en aluminium toepassingen vindt u bij ons ook een ruime keuze in zonwering. Zo kunt u in de showroom ook een kijkje nemen in ons assortiment aan rolluiken, screens en zonneschermen. Daarnaast kunt u ook voor raambekleding en voor horren voor zowel ramen als deuren bij ons terecht. 

 

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00. U bent natuurlijk van harte welkom om binnen te stappen wanneer dit u uitkomt! Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00. Dit is echter de drukste dag van de week. Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs beschikbaar zijn om u alles te vertellen wat u wilt weten over onze producten, kunt u voor een bezoek op zaterdag het beste een afspraak inplannen. Onze adviseurs reserveren dan een tijdsblok, waarin u één op één uw vragen kunt stellen. U hoeft dan dus (bijna) niet te wachten tot u aan de beurt bent! 

product

Onze kundige adviseurs kunnen u alles vertellen over onze producten in combinatie met uw woonwensen. Zo vertellen zij u tot in detail waar u in uw specifieke situatie op moet letten bij de aanschaf van kunststof kozijnen of andere toepassingen. 

Uw reiskosten terugverdienen?

Wij vinden het leuk als u bij ons langs komt! Zeker als u de maten en foto’s van het te realiseren project heeft meegebracht en wij een offerte mogen opstellen. Als bedankje bieden wij een korting van 5% op het totale offertebedrag. Uw reiskosten zijn dan dus al vergoed!

Snel regelen
Openingstijden
09.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur

Breng gerust uw kinderen mee!

Ook voor de kinderen is een uitje naar de showroom van Jordens leuk! Wij hebben namelijk een kidscorner ingericht met allerlei speelgoed, een Playstation 4 en een Netflix account voor kids. Voldoende speel- en kijkplezier voor de kinderen is tijdens uw bezoek dus gegarandeerd!

product
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?