Schuurdeuren

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugSchuurdeuren

Is uw schuur toe aan nieuwe deuren? Ook dan bent u bij Jordens Kunststoffen aan het juiste adres! Ons brede assortiment biedt namelijk een mooie collectie aan schuurdeuren, die geheel af te stemmen zijn op uw persoonlijke wensen. Compromissen sluiten is bij Jordens dus niet nodig. Ons assortiment is niet alleen breed, maar ook van de beste kwaliteit. Onze schuurdeuren met kozijn zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en onze producten voldoen aan hoge veiligheidsnormen. Zo zijn deuren van Jordens standaard voorzien van hang en sluitwerk met het SKG*** keurmerk. Wenst u extra informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend de informatiebrochure aan!

Snel regelen
Openingstijden
09.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
product
product
product

Schuurdeuren van de beste kwaliteit afgestemd op uw wensen

Bij de keuze voor schuurdeuren van Jordens valt er veel te kiezen op het gebied van materiaal, kleur en afwerking waardoor er talloze vormen en variaties mogelijk zijn. Samen met u bekijken we de opties om schuurdeuren samen te stellen die naadloos aansluiten op uw wensen. Hierbij kijken we naar de indeling van het eventuele sierpaneel en zijdelen van glas of kunststof en de toevoeging van accessoires zoals handgrepen en stootplaten naar keuze. Ook dubbele schuurdeuren zijn een optie. 

 

Onze schuurdeuren zijn gemaakt van kunststof of aluminium en zijn van de kwaliteitsmerken K-Vision en Inoutic. Naast het gecertificeerde hang- en sluitwerk worden onze deuren ook standaard geleverd met veiligheidsbeslag, die eveneens is voorzien van het SKG*** keurmerk en SKG*** gecertificeerde anti-kerntrek beveiliging.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Wilt u meer informatie over onze schuurdeuren? Neem dan contact met ons op via 078 619 81 77. Wilt u ons assortiment komen bekijken of inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in onze 2000m2 grote showroom! Hier kunt u onze gehele collectie in alle rust komen bekijken. Mocht u dan voor vragen komen te staan of extra informatie wensen, staan onze ervaren adviseurs, net als de koffie, voor u klaar!

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.Assortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?