Achterdeuren

Is uw achterdeur plat gelopen en toe aan vervanging? Klop aan bij Jordens. Met een kwalitatieve achterdeur houdt u altijd een oogje in het zeil op uw tuin. Bij Jordens kunt u in gesprek met onze

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Snel regelen
Openingstijden
09.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur

Een achterdeur dient vaak als doorloop naar uw tuin. Wanneer u optimaal van uw buitenruimte wilt genieten is het wel zo prettig als de deur past in de stijlvolle inrichting van uw tuin. Bij Jordens vindt u een breed assortiment buitendeuren, met en ruime keuze in stijl, materiaal en afwerking. Daarnaast staan wij voor kwaliteit, waardoor onze producten inclusief hang- en sluitwerk jaren mee zullen gaan. Jordens, dé leverancier van achterdeuren van kunststof en aluminium in Zwijndrecht en omstreken!

FAQ achterdeuren

Wat zijn de voordelen van een kunststof achterdeur?
close open

Bij Jordens staat kwaliteit centraal. Om dit te kunnen waarborgen leveren wij achterdeuren van de kwaliteitsmerken K-Vision en Inoutic en vindt montage enkel plaats door onze eigen ervaren experts. Naast ons brede assortiment en hoge kwaliteitseisen hebben wij ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze buitendeuren leveren wij daarom standaard met SKG** gecertificeerd hang en sluitwerk. Ook zijn onze achterdeuren standaard voorzien van SKG***gecertificeerde anti-kerntrek beveiliging.

Welke soorten afwerking voor een achterdeur biedt Jordens?
close open

Bij Jordens vindt u gegarandeerd uw ideale buitendeur in ons grote assortiment! Bij ons valt er namelijk een heleboel te kiezen op het gebied van profiel, kleur en afwerking. Wilt u liever samen kijken naar de mogelijkheden? Samen stellen wij een sierlijke  deur met eventuele zijdelen van glas of kunststof samen. Ook bekijken we de mogelijkheden in accessoires zoals handgrepen en stootplaten, om uw nieuwe buitendeur de perfecte finishing touch te geven!

Waar staat het SKG keurmerk voor?
close open

Alle achterdeuren van Jordens bevatten een SKG*** gecertificeerde anti-kerntrek beveiliging. Hoe meer sterren het keurmerk bevat, hoe lastiger het is voor inbrekers om het slot open te breken. De sterren zijn staan voor de vertraging die inbrekers oplopen als zij de sloten met keurmerk proberen te forceren.

Hoe onderhoud ik een kunststof achterdeur?
close open

Is er aanslag of viezigheid gekomen op achterdeur? Dan wordt het toch echt tijd om dit te poetsen ondanks dat uw kunststof achterdeur onderhoudsvrij is. Maak gebruik van een sopje en een doek, maar let op! Pak geen schuurspons of hardnekkig reinigingsmiddel, dit kan de deur beschadigen. Om uw deur soepel open en dicht te laten gaan kunt u eens de kozijnopeningen schoonmaken met zuurvrij vet. Zo blijft het gemakkelijk om uw fiets of ander tuingereedschap binnen te zetten via uw achterdeur.

# Prijsindicatie achterdeuren

Van ontwerp tot montage: Jordens biedt op-maat-gemaakte oplossingen. Vraag een prijsindicatie aan voor het vervangen van uw achterdeur.

Prijs aanvraag

Op zoek naar tips & inspiratie?

Nieuwsgierig naar de laatste trends? Lees het in de artikelen

Meer informatie over de kunststof achterdeuren?

Benieuwd naar meer informatie over achterdeuren of een antwoord op uw specifieke vraag? Bij Jordens proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt daarom contact met ons opnemen door gratis en vrijblijvend een brochure aan te vragen, een informatie aanvraag of een service aanvraag in te dienen. Bovendien kunt een bezoek brengen aan onze sfeervolle showroom in Zwijndrecht. Onze ervaren adviseurs staan daar voor u klaar. Wilt u liever adviseurs bij u thuis laten langs komen? Dat kan ook bij Jordens.

 

 

Adviseurs bij u thuis →   Informatie aanvragen →   Showroom afspraak →

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.

Assortimentsgroep
KozijnenDakkapellenSchuifpuienOverig

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?