Voordeuren

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugJordens kunststof voordeur

Is het tijd voor een nieuwe voordeur? Ontdek de kunststof voordeuren van Jordens. Wij zijn al 30 jaar dé leverancier van diverse soorten kunststof deuren. Bij ons is de keuze enorm met een goede kwalitatieve afwerking en SKG hang- en sluitwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden bij uw woning? Vraag advies op maat, kom langs in onze 2000m2 showroom in Zwijndrecht of vraag een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten vertellen u precies wat uw nieuwe voordeur kost!

Snel regelen
Openingstijden
09.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur

Kunststof voordeur afgestemd op uw voorkeur

Een kunststof voordeur kan geplaatst worden in allerlei maten en kleuren. De keuze in materiaal, kleur en afwerking kan afgestemd worden op uw voorkeuren. Alles is mogelijk bij Jordens! Met onze profielsystemen voor huis-, terras- en schuifdeuren zijn talloze vormen en variaties realiseerbaar. Samen met onze adviseurs kijken we naar de juiste indeling van het sierpaneel en de eventuele zijdelen. Zo stelt u zelf de ideale voordeur samen die past bij het karakter van uw woning.

Voordeur accessoires

Jordens biedt hoogwaardige accessoires zoals brievenbussen, handgrepen, kloppers en stootplaten. Kies uw gewenste finishing touch voor een nieuwe kunststof voordeur. Wij leveren voor- en achterdeuren, balkon- en terrasdeuren van de hoogste kwaliteit kunststof of aluminium. Voor onze deuren maken wij gebruik van de merken K-vision en Inoutic. Al onze deuren worden altijd geleverd met veiligheidsbeslag dat standaard een SKG keurmerk heeft. Een antikerntrek beveiliging is ook mogelijk, zodat u inbraak tegen gaat. Trek op tijd aan de bel als het tijd is om uw voordeur te vervangen en laat u inspireren in onze showroom. Wilt u meer informatie ontvangen over het aanbod van onze kunststof deuren? Onze ervaren adviseurs helpen u in onze sfeervolle showroom graag verder. Of neem contact met ons op via 078 20 40 709, onze adviseurs staan altijd overal voor u klaar.

Enkele voorbeelden van uw eigen ontwerp voordeuren

product
product
product
product
product
product
product
product
product

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.Assortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?