Voordeuren

Een smaakvolle voordeur stelt u gemakkelijk samen bij Jordens. Vind een kunststof voordeur naar uw voorkeur en zoek er een passende achterdeur of schuurdeur bij! U maakt uw deur helemaal af met een

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Snel regelen
Openingstijden
09.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur

Is het tijd voor een nieuwe voordeur? Trek aan de bel bij Jordens en ontdek onze kunststof voordeuren. Wij zijn al 30 jaar dé leverancier van diverse soorten kunststof deuren. Bij ons is de keuze enorm met een goede kwalitatieve afwerking en SKG hang- en sluitwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden bij uw woning? Vraag advies op maat, kom langs in onze 2000m2 showroom in Zwijndrecht of vraag een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten vertellen u precies wat uw nieuwe voordeur kost!

FAQ voordeuren

Kunststof voordeur afgestemd op uw voorkeur laten plaatsen?
close open

Jordens plaatst kunststof voordeuren in allerlei maten en kleuren. De keuze is reuze in materiaal of kleur en de afwerking kan afgestemd worden op uw voorkeuren. Alles is mogelijk bij Jordens! Met onze profielsystemen voor huis-, terras- en schuifdeuren zijn talloze vormen en variaties realiseerbaar. Samen met onze adviseurs kijken we naar de juiste indeling van het sierpaneel en de eventuele zijdelen. Zo stelt u zelf de ideale voordeur samen die past bij het karakter van uw woning.

Voordelen van een kunststof voordeur?
close open

Kunststof deuren bieden meerdere voordelen. Het materiaal kunststof vat moeilijk vlam en is zelfdovend. Kunststof voordeuren zijn inbraakveilig en goed geïsoleerd. Kortom, een kunststof voordeur:


  • Heeft goede isolatie
  • Bestaat er in meerdere kleuren of zelfs in houtverbindingslook (HLV)
  • Is duurzaam
  • Is relatief goedkoop in verhouding met andere materialen voor deuren
  • Is onderhoudsarm

 

Hoe isoleer je je voordeur?
close open

Door deuren te isoleren gaat u warmteverlies tegen. Kozijnen en deuren houden warmte tegen, maar niet in dezelfde mate. Dit is te zien aan de U-waarde, een verhoudingsgetal voor de warmtedoorgang. Een lagere U-waarde, houdt een betere isolatie in.
Kunststof deuren isoleren beter dan deuren van aluminium of hout. Dit komt door de manier waarop kunststof deuren zijn ontworpen. De binnenzijde van een kunststof deur is namelijk niet zo dik, waardoor er aparte luchtkamers ontstaan. Deze lucht tussen de deur zorgt voor een betere isolering. U kunt er ook nog voor kiezen om het glas en de ijzeren klink en kieren te isoleren. Enkel glas isoleert niets, kies daarom voor 1 of 2 cm glaswol. Bij glaswol komt de lucht tussen de vezels waardoor het niet meer kan circuleren of warme- of koude lucht afvoeren.

Welke voordeur accessoires zijn er?
close open

Kleine details maken uw deur persoonlijk. Voeg een stijlvolle brievenbus, handgrepen of kloppers toe. Kies uw gewenste finishing touch voor een nieuwe kunststof voordeur. Wij leveren voor- en achterdeuren, balkon- en terrasdeuren van de hoogste kwaliteit kunststof of aluminium. Voor onze deuren maken wij gebruik van de merken K-vision en Inoutic. Veiligheid staat voorop, daarom worden al onze deuren worden altijd geleverd met veiligheidsbeslag dat standaard een SKG keurmerk heeft. Een antikerntrek beveiliging is ook mogelijk, zodat u inbraak tegengaat. Trek op tijd aan de bel als het tijd is om uw voordeur te vervangen en laat u inspireren in onze showroom. Wilt u meer informatie ontvangen over het aanbod van onze kunststof deuren? Onze ervaren adviseurs helpen u in onze sfeervolle showroom graag verder. Of neem contact met ons op via 078 20 40 709, onze adviseurs staan altijd overal voor u klaar.

# Prijsindicatie voordeuren

Van assortiment tot montage: Jordens biedt op-maat-gemaakte oplossingen. Vraag een prijsindicatie aan voor het vervangen van uw voordeur.

Prijs aanvraag

Op zoek naar tips & inspiratie?

Geef uw huis meer waarde met kunststof toepassingen

Meer informatie over de kunststof voordeuren?

Ziet u door de bomen het bos niet meer door alle mogelijkheden en informatie? Wordt u specifieke vraag niet beantwoordt of wilt u graag een passend advies? Jordens staat voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen door te bellen op telefoonnummer 078 20 40 583 of een WhatsApp bericht te sturen naar 06 899 910 85. Daarnaast kunt u ook een gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen, of dien een informatie aanvraag of een service aanvraag in. Bovendien kunt een bezoek brengen aan onze sfeervolle showroom in Zwijndrecht. Onze ervaren adviseurs helpen u daar graag verder. Wilt u liever adviseurs bij u thuis laten langs komen? Ook dat is mogelijk bij Jordens.

 

 

Adviseurs bij u thuis →   Informatie aanvragen →   Showroom afspraak →

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.

Assortimentsgroep
KozijnenDakkapellenSchuifpuienOverig

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?