Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
15% paaskorting in de showroom
Op maandag 22 april is er 15% korting* in de showroom van Jordens Kunststoffen. Wil je deze actie niet missen? Klik op de button hieronder om een afspraak in te plannen in de showroom met één van onze deskundige adviseurs voor passend advies. Het maken van een afspraak in de showroom is aanbevolen.
*Deze actie is alleen geldig op Tweede Paasdag (maandag 22 april) in de showroom, met uitzondering van zonwering, raamdecoratie en insectenwering. Voordelen oplopend tot €3.000.

Reizend met het openbaar vervoer

U vindt de showroom van Jordens Kunststoffen B.V. in het hart van Zwijndrecht, op 2 minuten loopafstand van het NS station en de daarbijgelegen bushalte. Vanaf het Stationsplein loopt u via de Koninginneweg onder het spoorwegviaduct door. U ziet ons pand dan direct aan uw rechterhand liggen.

Reizend met de auto

Komend uit de richting Breda over de rijksweg A16 neemt u afrit nummer 22, Zwijndrecht. Op de rotonde neemt u de 2e afslag rechts de de H.A. Lorentzstraat in, waarna u de eerste afslag rechts de Christiaan Huygenstraat in slaat. Vervolgens neemt u meteen weer de 1e afslag rechts, de Anthonie van Leeuwenhoekstraat. Ons pand ligt dan aan het einde van de straat links. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Komend uit de richting Rotterdam

Over de rijksweg A16 neemt u afslag nummer 22, Zwijndrecht. Op de rotonde onderaan gaat u rechtsaf de Plantageweg op. Bij de eerstvolgende rotonde wederom rechtsaf, de Develsingel op. Vervolgens rijdt u onder de snelweg A16 door en gaat u daarna de eerste rechtsaf, de H.A. Lorentzstraat in deze straat blijft u volgen tot u de derde afslag, Christiaan Huygensstraat, naar links neemt. Na ongeveer 100 meter slaat u rechtsaf de Anthonie van Leeuwenhoekstraat in. Op het einde van deze straat zit ons bedrijf aan de linkerkant.

[googlerouteplaner=1]