Route

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Reizend met het openbaar vervoer

U vindt de showroom van Jordens Kunststoffen B.V. in het hart van Zwijndrecht, op 2 minuten loopafstand van het NS station en de daarbijgelegen bushalte. Vanaf het Stationsplein loopt u via de Koninginneweg onder het spoorwegviaduct door. U ziet ons pand dan direct aan uw rechterhand liggen.

Reizend met de auto

Komend uit de richting Breda over de rijksweg A16 neemt u afrit nummer 22, Zwijndrecht. Op de rotonde neemt u de 2e afslag rechts de de H.A. Lorentzstraat in, waarna u de eerste afslag rechts de Christiaan Huygenstraat in slaat. Vervolgens neemt u meteen weer de 1e afslag rechts, de Anthonie van Leeuwenhoekstraat. Ons pand ligt dan aan het einde van de straat links. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Komend uit de richting Rotterdam

Over de rijksweg A16 neemt u afslag nummer 22, Zwijndrecht. Op de rotonde onderaan gaat u rechtsaf de Plantageweg op. Bij de eerstvolgende rotonde wederom rechtsaf, de Develsingel op. Vervolgens rijdt u onder de snelweg A16 door en gaat u daarna de eerste rechtsaf, de H.A. Lorentzstraat in deze straat blijft u volgen tot u de derde afslag, Christiaan Huygensstraat, naar links neemt. Na ongeveer 100 meter slaat u rechtsaf de Anthonie van Leeuwenhoekstraat in. Op het einde van deze straat zit ons bedrijf aan de linkerkant.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?