Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
15% paaskorting in de showroom
Op maandag 22 april is er 15% korting* in de showroom van Jordens Kunststoffen. Wil je deze actie niet missen? Klik op de button hieronder om een afspraak in te plannen in de showroom met één van onze deskundige adviseurs voor passend advies. Het maken van een afspraak in de showroom is aanbevolen.
*Deze actie is alleen geldig op Tweede Paasdag (maandag 22 april) in de showroom, met uitzondering van zonwering, raamdecoratie en insectenwering. Voordelen oplopend tot €3.000.

Adviseur bij u thuis

Onze adviseurs zijn altijd bereid om bij u thuis langs te komen. Zij maken dan een geheel vrijblijvende offerte op en vertellen u alles over onze producten en de mogelijkheden. Vervolgens geven zij u een advies op maat. Ze nemen bij een bezoek aan uw huis alle documentatie, kleurstalen en eventuele showmodellen van onze kozijnen mee.

Vul hieronder uw gegevens in en onze adviseurs nemen contact met u op.

Vensters en kozijnenDeuren en deurpanelenDakkapellenSchuifpuienSerres en uitbouwenGevel- en dakgootbekledingKeralit® gevelpanelenZonweringenDeurluifelsHorren en/of raambekledingVeluxramenTerrasoverkappingenHet Jordens LeaseplanReparatie en onderhoudBel mij voor een afspraak