Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
Bel me terug

Nieuw bij Jordens! De showroombus brengt de showroom aan huis
Onze mobiele showroom* biedt u de mogelijkheid om onze kwalitatieve kunststof producten te bekijken waar het u uitkomt. Wilt u graag dat een van onze adviseurs gratis en vrijblijvend langskomt met de showroombus voor passend advies?
*In de showroombus is een verscheidenheid aan producten aanwezig, waaronder voor- en achterdeuren, alle typen kunststof kozijnen en schuifpuien.

De Jordens showroombus brengt de showroom aan huis

U wilt nieuwe kunststof kozijnen of schuifpuien laten plaatsen en direct zien wat het beste past bij uw wensen? Met onze mobiele showroom bieden wij u de mogelijkheid om onze producten op uw gemak te bekijken waar het u uitkomt. Onze adviseurs komen vrijblijvend bij u langs om onze producten te laten zien en u er alles over te vertellen. Zo hoeft u nergens heen, en bekijkt u ons aanbod gewoon in uw eigen, vertrouwde omgeving.
In de showroombus is een verscheidenheid aan producten aanwezig, waaronder voor- en achterdeuren, alle typen kunststof kozijnen en schuifpuien.

Onze producten bekijken waar het u uitkomt

Als u benieuwd bent naar onze producten komen wij graag eens bij u langs met onze showroombus! Zo kunt u gratis en vrijblijvend kennismaken met onze kwalitatieve kunststof producten op de makkelijkste manier die er is. Bovendien kunnen onze adviseurs u direct passend advies geven.
Wilt u dat wij eens bij u voorrijden met de showroombus? Maak dan via onderstaand formulier een afspraak!

Deuren (voor- en achterdeuren)Vensters en kunststof kozijnenKunststof schuifpuien