Jaloezieën

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugJaloezieën

Heeft u weleens jaloezieën als raamdecoratie overwogen voor uw woning of bedrijfspand? Deze decoratieve raambekleding is nog altijd razend populair. Bij Jordans Kunststof snappen we heel goed waarom, want kunststof jaloezieën bieden veel voordelen. Bij Jordens Kunststof bestelt u ze eenvoudig op maat: zo sluit de decoratieve raambekleding altijd volledig aan op uw interieur.

Wat zijn jaloezieën?

Bij jaloezieën gaat het om een vorm van binnenzonwering, bestaande uit lamellen. Deze stroken of latjes hangen meestal horizontaal, al bestaan er ook verticale lamellen. De lamellen zijn draaibaar, doordat ze met een koord of band met elkaar verbonden zijn. Door de jaloezieën meer of minder schuin te zetten, kan de lichtinval in een ruimte worden beïnvloed. Ook kan de raambekleding naar wens worden opgetrokken, waarbij de lamellen over elkaar heen vallen. Zo nemen ze weinig ruimte in wanneer ze opgetrokken zijn.

Voordelen van jaloezieën

Jaloezieën bieden verschillende voordelen. Jordans Kunststof zet de voordelen ervan op een rij.

 

 

  • Zelf lichtinval bepalen 

Door het kantelen van de lamellen, kunt u met jaloezieën gemakkelijk de lichtinval in een ruimte bepalen. De lamellen kunnen ook half gekanteld of half opgetrokken worden. Zo kunt u naar wens het natuurlijke licht in huis toelaten of verduisteren.

 

  •  Isolerende werking

Jaloezieën hebben een goede isolerende werking. Op warme dagen met veel zonlicht helpen dichte jaloezieën om de warmte van buiten te weren. Andersom houdt u op koude dagen de warmte beter binnen. 

 

  • Onderhoudsvriendelijk

Jaloezieën zijn enorm onderhoudsvriendelijk. Haal eenvoudig een doekje over de lamellen, zo voorkomt u dat de raamdecoratie een bron van stof wordt.

 

  • Privacy

Met jaloezieën creëert u op een handige manier meer privacy. Geen zin in de glurende blikken van buren, maar wilt u wel natuurlijk licht in huis? Door de jaloezieën te kantelen behoudt u de juiste lichtinval en uw privacy in huis.

Jaloezieën op maat bij Jordens Kunststof

Bij Jordens Kunststof bestelt u hoogwaardige kwalitatieve kunststof (PVC) jaloezieën op maat. PVC is brandvertragend en vochtbestendig. Ideaal wanneer u raambekleding zoekt in ruimtes zoals de badkamer of keuken. Daarnaast is PVC vaak goedkoper in aanschaf dan houten lamellen.

 

Jaloezieën en montage op maat? Jaloezieën bestellen is altijd maatwerk. Jordens Kunststof levert jaloezieën in de meest uiteenlopende kleuren en formaten. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten en zorgen voor professionele montage van uw jaloezieën op maat. Breng een bezoek aan de showroom van Jordens Kunststof en laat u inspireren over de vele mogelijkheden. Of neem telefonisch contact op via 078 20 40 584. We gaan graag met u in gesprek over jaloezieën op maat.

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingenAssortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?