Rolluiken

Bent u op zoek naar geschikte rolluiken? Rolluiken verduisteren de kamer volledig, zijn inbraakwerend en bieden bovendien isolatie tegen warmte, kou én geluidsoverlast. Kortom: met een rolluik

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Snel regelen
Openingstijden
09.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur

Wilt u rolluiken kopen voor uw woning of bedrijf? Dan bent u bij Jordens Kunststoffen aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van zonwerende oplossingen. Bij ons bent u dan ook verzekerd van kwaliteitsproducten en vakkundige montage door onze eigen ervaren monteurs. Wij zijn zó zeker van onze zaak, dat wij maar liefst 5 tot 10 jaar garantie bieden op onze producten. Zekerheid en kwaliteit zijn niet voor niets onze speerpunten! 

FAQ rolluiken

Wat zijn rolluiken en hoe werkt het?
close open

Een rolluik is een verticale afsluiting voor een raam, deur of andere opening in een huis, gebouw of ruimte. Een rolluik dient als zonwering en kan voor of achter de af te sluiten opening zijn aangebracht. Bij huizen worden rolluiken vaak aan de buitenzijde geplaatst. Daarnaast dienen rolluiken ook als belemmering voor inbrekers. De veiligheidsfunctie van een rolluik werkt met fotocellen inclusief een zender en ontvanger waar een infrarode straal  heen en weer wordt gestuurd. Het rolluik stopt direct als de lichtstraal wordt onderbroken en er dus iets voor of tussen het rolluik zit.

 

Wat voor soorten rolluiken zijn er?
close open

Over het algemeen wordt er onderscheid gemaakt tussen drie verschillende soorten rolluiken:

  • Voorzetrolluik: Dit type rolluik biedt een snelle en betaalbare oplossing als u op zoek bent naar nieuwe rolluiken en u geen renovaties overweegt. De oprolbox bevindt zich boven het kozijn en is zichtbaar.
  • Inbouwrolluik: Dit type rolluik moet vaak al tijdens het ontwerp van een woning in de muur geïntegreerd worden, waardoor de oprolbox netjes uit het zicht kan blijven.
  • Opbouwrolluik: Dit soort rolluik wordt op het kozijn of in het raam geplaatst en wordt vaak gebruikt bij woningen waar er boven het raam net niet genoeg ruimte is om een inbouwrolluik te plaatsen.
Wat zijn de voordelen van rolluiken op maat?
close open

De rolluiken van Jordens bieden perfecte bescherming tegen weersinvloeden, geluid en inbraak. Daarnaast kan het aanschaffen van onze rolluiken u een besparing tot wel 29% op stookkosten opleveren. Met gesloten rolluiken houdt u zomers namelijk warmte buiten waardoor de binnentemperatuur een stuk prettiger is. ‘S winters wordt het warmteverlies via ramen beperkt. U hoeft dan minder te stoken om de binnentemperatuur aangenaam te houden. 

 

Ook binnen onze rolluiken collectie valt er veel te kiezen op het gebied van afwerking en kleur. Daarnaast is de keuze aan u of u kiest voor reguliere rolluiken of geïntegreerde rolluiken. In beide gevallen bieden wij duurzame oplossingen op maat. Wilt u samen de mogelijkheden doorspreken om uw visie te verwezenlijken? Ook dat is mogelijk! Hiervoor kunt u een afspraak maken met onze ervaren adviseurs in onze showroom, of bij u thuis. Wenst u extra informatie in de vorm van een brochure? Vraag dan geheel vrijblijvend de informatie brochure aan. 

 

Onze rolluiken worden standaard geleverd met elektrische bediening. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de nieuwste generatie Somfy IO motoren. Deze hebben zeer duurzame onderdelen en zijn onderhoudsvrij. Het voordeel van deze technologie is dat deze geheel smart ready is. Indien u uw rolluiken wenst te bedienen middels een app, is dat mogelijk! 

 

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een upgrade. Uw rolluiken worden dan geleverd met een Somfy RS100 IO motor. Dit type is extra geluidloos. Zeker in combinatie met een extra geluidloze kast ervaart u de minste bijgeluiden.

Hoe lang gaat de motor van een rolluik mee?
close open
Alle motoren slijten naarmate er tijd verstrekt. Een rolluik motor gaat ongeveer 10 jaar lang mee, wanneer deze vier keer per dag wordt gebruikt. Natuurlijk kunnen er ook nog andere redenen zijn waardoor uw motor ermee stopt. Jordens streeft ernaar om kwalitatief goede producten te leveren, met goede service. Daarom biedt Jordens tot 10 jaar garantie op alle producten.
Hoeveel Watt is een rolluik motor?
close open

Watt staat voor stroom van de motor en hoeveel deze verbruikt. Zonwering motoren kunnen verschillen in hoeveelheid Watt. Heeft een motor een vermogen van 120 Watt, dan houdt dit in dat de kosten van een uur lang u rolluik in- en uitrollen 1,2 cent zijn als de Kilowatt prijs 0,10 cent is.

Hoeveel windkracht kan een rolluik verdragen?
close open

Een rolluik kan gebruikt worden tot maximaal windkracht 6. Wanneer u deze niet intrekt bij een hogere windkracht kan het rolluik beschadigen. U kunt windkracht 6 herkennen aan dikke bomen die gaan bewegen.

Wat te doen tegen klapperende rolluiken?
close open
Klapperende rolluiken kunnen een enorm storende factor zijn. Wanneer u de rolluiken helemaal uitrolt zou het klapperen moeten stoppen. Echter kan een open raam achter een rolluik ook dit vervelende geluid veroorzaken, door hevige luchtcirculatie in de woning. Klapperende rolluiken zijn dus gemakkelijk op te verhelpen door uw ramen en deuren te sluiten achter de rolluiken of uw zonwering volledig in of uit te rollen.
Wat zijn de prijzen van rolluiken?
close open

Bent u benieuwd naar de prijzen van rolluiken? De prijs van een rolluik wordt berekent per afmeting van het raam. Bovendien wordt er gekeken naar uw wensen rondom het rolluikblad, het materialen en de dikte en hoogte van de lamellen. De exacte prijzen voor de rolluiken op maat zijn op te vragen via een aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

# Prijsindicatie rolluiken

Van assortiment tot montage: Jordens biedt op-maat-gemaakte oplossingen. Vraag een prijsindicatie aan voor het plaatsen van rolluiken.

Prijs aanvraag

Op zoek naar tips & inspiratie?

Lees in de nieuwsartikelen handige tips over rolluiken

Meer informatie over rolluiken?

Onbeantwoorde vragen over rolluiken of wilt u advies op maat? Bij Jordens proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt daarom contact met ons opnemen door gratis en vrijblijvend een brochure aan te vragen, een informatie aanvraag of een service aanvraag in te dienen. Bovendien kunt een bezoek brengen aan onze sfeervolle showroom in Zwijndrecht. Onze ervaren adviseurs helpen u daar graag verder. Wilt u liever adviseurs bij u thuis laten langs komen? Ook dat is mogelijk bij Jordens.

 

 

Adviseurs bij u thuis →   Informatie aanvragen →   Showroom afspraak →

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.

Assortimentsgroep
KozijnenDakkapellenSchuifpuienOverig

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?