Rolluiken

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugRolluiken

Wilt u rolluiken kopen voor uw woning of bedrijf? Dan bent u bij Jordens Kunststoffen aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 35 jaar dé specialist op het gebied van zonwerende oplossingen. Bij ons bent u dan ook verzekerd van kwaliteitsproducten en vakkundige montage door onze eigen ervaren monteurs. Wij zijn zó zeker van onze zaak, dat wij maar liefst 5 tot 10 jaar garantie bieden op onze producten. Zekerheid en kwaliteit zijn niet voor niets onze speerpunten! 

De voordelen van rolluiken op maat

De rolluiken van Jordens bieden perfecte bescherming tegen weersinvloeden, geluid en inbraak. Daarnaast kan het aanschaffen van onze rolluiken u een besparing tot wel 29% op stookkosten opleveren. Met gesloten rolluiken houdt u zomers namelijk warmte buiten waardoor de binnentemperatuur een stuk prettiger is. ‘S winters wordt het warmteverlies via ramen beperkt. U hoeft dan minder te stoken om de binnentemperatuur aangenaam te houden. 

 

Ook binnen onze rolluiken collectie valt er veel te kiezen op het gebied van afwerking en kleur. Daarnaast is de keuze aan u of u kiest voor reguliere rolluiken of geïntegreerde rolluiken. In beide gevallen bieden wij duurzame oplossingen op maat. Wilt u samen de mogelijkheden doorspreken om uw visie te verwezenlijken? Ook dat is mogelijk! Hiervoor kunt u een afspraak maken met onze ervaren adviseurs in onze showroom, of bij u thuis. Wenst u extra informatie in de vorm van een brochure? Vraag dan geheel vrijblijvend de informatie brochure aan. 

 

Onze rolluiken worden standaard geleverd met elektrische bediening. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de nieuwste generatie Somfy IO motoren. Deze hebben zeer duurzame onderdelen en zijn onderhoudsvrij. Het voordeel van deze technologie is dat deze geheel smart ready is. Indien u uw rolluiken wenst te bedienen middels een app, is dat mogelijk! 

 

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een upgrade. Uw rolluiken worden dan geleverd met een Somfy RS100 IO motor. Dit type is extra geluidloos. Zeker in combinatie met een extra geluidloze kast ervaart u de minste bijgeluiden.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom!

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Hier vindt u 2000m2 aan inspiratie, waaronder onze rolluiken collectie. Hier staan onze ervaren adviseurs voor u klaar om u te zien voorzien van informatie en om al uw vragen te beantwoorden. De koffie staat al klaar!

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.Assortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?