Knikarmschermen

In de zomer genieten van meer verkoeling of schaduw? Bij Jordens bieden namelijk een breed assortiment zonweringen, waaronder knikarmschermen. Deze praktische vorm van zonwering biedt in

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Snel regelen
Openingstijden
09.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur

Bij ons kunt u terecht voor knikarm zonneschermen die het aanzicht van uw woning ten goede komt. Wij bieden namelijk een breed assortiment, waarin veel te kiezen valt op het gebied van materiaal en kleur. Onze knikarmschermen zijn elektrisch bediend en voorzien van een Somfy motor. Indien u kiest voor een upgrade wordt uw nieuwe knikarmscherm geleverd met een Somfy IO motor. Dit type is smart ready waardoor u de schermen ook via een app kunt bedienen. 

FAQ Knikarmschermen

Wat is een knikarmscherm?
close open

Een knikarmscherm loopt horizontaal en steunt alleen op de gevel. Door de knikarmen zonder steunpilaren neemt deze zonwering geen ruimte in op uw terras. Een knikarmscherm is automatisch te bedienen en wordt geleverd met een Somfy IO motor. Eenvoudig in gebruik, zodat u kunt genieten van de buitenlucht zonder te verbranden.

De voordelen van een knikarm zonwering van Jordens?
close open

Een knikarmscherm is de ideale oplossing voor een schaduwrijk terras. en bovendien behoudt u daarbij vrij zicht vanuit huis. Daarnaast blijft ook het gebruiksoppervlak van uw terras optimaal. De steunarmen zijn namelijk vlak onder het doek bevestigd. U hoeft dus geen rekening te houden met steunarmen die eventueel de doorgang versperren. 

 

Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Wij leveren dan ook doeken van het A-merk Dickson. Doeken van dit merk hebben een hoge UV bestendigheid waardoor u langer plezier heeft van de mooie kleuren. Onze knikarmschermen zijn van de Nederlandse fabrikant Sunmaster. Dit merk staat zeer hoog aangeschreven vanwege de uitstekende kwaliteit.

 

In onze informatiebrochure vindt u aanvullende informatie. Deze kunt u geheel vrijblijvend online aanvragen. Spreekt u de mogelijkheden liever door met één van onze ervaren specialisten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in de showroom. Heeft u liever dat we bij u langs komen? Dat is ook mogelijk! Bent u benieuwd naar de kosten van een knikarmscherm? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan! 

Hoe weet ik welke knikarmscherm geschikt is mijn huis?
close open

Bij Jordens ontvangt u altijd advies op maat. Wilt u inspiratie op komen doen en onze collectie in alle rust van dichtbij bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom! Hier vindt u 2000m2 aan kunststof toepassingen en zonweringen. Ook hier staan onze ervaren adviseurs paraat om u alles te vertellen wat u wilt weten over onze knikarmschermen. De koffie staat al voor u klaar!

Wat is het verschil tussen een knikarmscherm en een uitvalscherm?
close open

Deze twee soorten zonwering hebben veel van elkaar weg. Het grootste verschil tussen een knikarmscherm en een uitvalscherm is dat een uitvalscherm van origine bedoeld is om binnen meer verkoeling te bieden. Een knikarmscherm is ontworpen voor een fijne schaduwplek op uw terras.

Hoeveel wind kan een knikarmscherm aan?
close open

Bij knikarmscherm zonwering zijn zowel de knikarmen als het doek volledig in het zicht en hierdoor minder weersbestendig. Een open knikarmscherm van goede kwaliteit kan een lage windkracht verdragen tot maximaal windkracht 4. Uw zonwering zal lichtelijk meebewegen met de wind, maar dit kan geen schade aanrichten. Gaat het harder waaien, dan kunt u voor uw eigen veiligheid het scherm beter intrekken.

# Prijsindicatie knikarmschermen

Van assortiment tot montage: Jordens biedt op-maat-gemaakte oplossingen. Vraag een prijsindicatie aan voor het plaatsen van knikarm zonwering

Prijs aanvraag

Op zoek naar tips & inspiratie?

Kies voor verkoeling met handige tips over zonwering

Meer informatie over knikarmschermen?

Duizelt het u van de informatie, wordt uw specifieke vraag net niet beantwoord of wilt u graag persoonlijk advies ontvangen? Bij Jordens proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt daarom contact met ons opnemen door gratis en vrijblijvend een brochure aan te vragen, een informatie aanvraag of een service aanvraag in te dienen. Bovendien kunt een bezoek brengen aan onze sfeervolle showroom in Zwijndrecht. Onze ervaren adviseurs helpen u daar graag verder. Wilt u liever adviseurs bij u thuis laten langs komen? Ook dat is mogelijk bij Jordens.

 

 

Adviseurs bij u thuis →   Informatie aanvragen →   Showroom afspraak →

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.

Assortimentsgroep
KozijnenDakkapellenSchuifpuienOverig

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?