Screens

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugScreens

Bent u op zoek naar duurzame zonwering voor uw woning of bedrijf? Dan biedt Jordens Kunststoffen de oplossing! Wij bieden namelijk een ruime collectie zonwering, waaronder screens. Als u op zoek bent naar een praktische, maar zeer effectieve vorm van zonwering, zijn de screens van Jordens dé oplossing voor u. Wij bieden namelijk een breed assortiment van de beste kwaliteit, waarbij maatwerk ook een mogelijkheid is. Bij Jordens is namelijk alles mogelijk! 

De voordelen van screens

Screens zijn een doeltreffend middel voor het behouden van een aangenaam binnenklimaat op zonnige dagen. Het strak gespannen doek tussen twee geleiders biedt bescherming tegen de felle zonnestralen die naar binnen vallen. Het blijft binnen hierdoor koel. Middels een soortgelijke constructie als rolluiken, bieden ze op effectieve wijze bescherming. Naast de functionele eigenschappen zijn screens ook een zeer stijlvolle vorm van zonwering. De strakke lijnen versterken de esthetiek van uw woning. 

 

De doeken die strak voor uw raam worden gespannen zijn gemaakt van glasvezel. Dit materiaal zorgt voor vrij zicht vanuit uw woning. U kunt van binnen dus door de schermen heen naar buiten kijken. Onze producten zijn van excellent kwaliteitsniveau waardoor deze zeer duurzaam zijn. Screens van Jordens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor traditionele screens of voor ZIP screens. ZIP screens zijn in de zijgeleiders vastgeritst, waardoor deze goed bestand zijn tegen wind en daardoor zeer geschikt zijn voor montage op hoger gelegen verdiepingen. Wij leveren onze screens van het Nederlandse kwaliteitsmerk Sunmaster. 

 

Afhankelijk van uw voorkeuren komen we samen tot de beste oplossing. Voor extra informatie kunt u vrijblijvend de online informatiebrochure aanvragen. Bent u benieuwd naar de kosten van een knikarmscherm? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan

Kom onze screens bekijken in de showroom!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom! Hier vindt u 2000m2 aan inspiratie op het gebied van kunststof toepassingen en zonwering, waaronder screens. Ook als u samen met één van onze adviseurs graag eens de mogelijkheden bespreekt bent u van harte welkom in onze showroom. De koffie staat al klaar! 

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.Assortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?