Uitvalschermen

Met de uitvalschermen van Jordens beschermt u uw woning tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen én heeft u geen last van inkijk. Een uitvalscherm op maat zorgt er namelijk voor dat u precies

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Snel regelen
Openingstijden
09.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur

Een uitvalscherm is een effectieve vorm van zonwering, die in tegenstelling tot andere soorten zonwering het zicht niet beperkt. De felle zonnestralen worden door het doek van de uitvalscherm geblokkeerd, waardoor de binnentemperatuur ook op zonnige dagen comfortabel blijft. Bij de keuze voor een uitvalscherm van Jordens, bent u verzekerd van topkwaliteit. Wij hebben kwaliteit en zekerheid namelijk hoog in het vaandel staan!

FAQ uitvalschermen

Wat is een uitvalscherm?
close open

Het uitvalscherm is een echte klassieker. Waar deze vroeger vooral in kenmerkende knaloranje kleur te krijgen was, kunt u deze nu geheel naar uw eigen smaak en stijl aanpassen. Dit scherm is multifunctioneel en ideaal voor uw terras: u kunt naast uw huis in de schaduw zitten én u voorkomt dat de zon direct uw huis in valt. Daarnaast is het een praktische oplossing voor hogere verdiepingen in uw huis, of wanneer u in een flat woont

Wat zijn de voordelen van een uitvalscherm?
close open

Een uitvalscherm is een fijne vorm van zonwering voor ramen aan de zij- of voorkant van uw woning en voor ramen die hoger zijn gelegen. Uitvalschermen houden namelijk de felle zonnestralen tegen, zonder dat het zicht verloren gaat.  Een uitvalscherm is niet alleen doeltreffend, maar ook zeer praktisch. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunnen wij deze namelijk leveren met elektrische bediening. In een handomdraai klapt u het scherm dan in en uit. Ook op het gebied van kleur en afwerking, valt er veel te kiezen. Onze uitvalschermen zijn van het Nederlandse kwaliteitsmerk Sunmaster.

 

In de informatiebrochure vindt u alle mogelijkheden en aanvullende informatie. Deze kunt u geheel vrijblijvend online aanvragen. Spreekt u de mogelijkheden liever door met een van onze ervaren specialisten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in de showroom. Heeft u liever dat we bij u langs komen? Dat is ook mogelijk! Bent u benieuwd naar de kosten van een knikarmscherm? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan

Het verschil tussen een uitvalscherm en een knikarmscherm?
close open

Een uitvalscherm is bedoeld als zonwering binnen en een knikarmscherm is juist bedoeld als zonwering buiten op uw terras. Natuurlijk kunnen zowel knikarmschermen als uitvalschermen ook binnen en buiten een schaduwrijke ruimte creëren.

Hoe bereken ik de uitval van een uitvalscherm?
close open
Wilt u zelf de juiste uitval bepalen? Neem dan de totale hoogte van uw kozijnen en deel dit door 2. Bij dit getal telt u 20cm op. De uitkomst kunt u altijd afronden naar het dichstbijzijnde getal. Standaard maten voor uw uitval zijn 100, 115 of 135 centimeter. Alle adviseurs van Jordens staan ook voor u klaar voor advies op maat.

# Prijsindicatie uitvalschermen

Van assortiment tot montage: Jordens biedt op-maat-gemaakte oplossingen. Vraag een prijsindicatie aan voor uw uitvalscherm.

Prijs aanvraag

Op zoek naar tips & inspiratie?

Houd het huis koel en doe inspiratie op over zonwering

Meer informatie over uitvalschermen?

Bij Jordens leveren we graag advies op maat. U kunt daarom contact met ons opnemen door gratis en vrijblijvend een brochure aan te vragen, een informatie aanvraag of een service aanvraag in te dienen. Liever direct contact met een van onze adviseurs? bel dan ons, telefoonnummer: 078 20 44 503.

 

Adviseurs bij u thuis →   Informatie aanvragen →   Showroom afspraak →

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.

Assortimentsgroep
KozijnenDakkapellenSchuifpuienOverig

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?