Uitvalschermen

2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugUitvalschermen

Wenst u zomers een aangename binnentemperatuur? Dan biedt passende zonwering de uitkomst. Jordens kunststoffen biedt een breed assortiment aan zonwering. Zo kunt u bij ons terecht voor rolluiken en screens, maar ook voor knikarmschermen en uitvalschermen. Een uitvalscherm is een effectieve vorm van zonwering, die in tegenstelling tot screens en rolluiken het zicht niet beperkt. De felle zonnestralen worden door het doek geblokkeerd, waardoor de binnentemperatuur ook op zonnige dagen comfortabel blijft. Bij de keuze voor een uitvalscherm van Jordens, bent u verzekerd van topkwaliteit. Wij hebben kwaliteit en zekerheid namelijk hoog in het vaandel staan!

Het uitvalscherm, de succesvolle klassieker

Het uitvalscherm is een echte klassieker. Waar deze vroeger vooral in kenmerkende knaloranje kleur te krijgen was, kunt u deze nu geheel naar uw eigen smaak en stijl aanpassen. Dit scherm is multifunctioneel en ideaal voor uw terras: u kunt naast uw huis in de schaduw zitten én u voorkomt dat de zon direct uw huis in valt. Daarnaast is het een praktische oplossing voor hogere verdiepingen in uw huis, of wanneer u in een flat woont.

De voordelen van uitvalschermen

Een uitvalscherm is een fijne vorm van zonwering voor ramen aan de zij- of voorkant van uw woning en voor ramen die hoger zijn gelegen. Uitvalschermen houden namelijk de felle zonnestralen tegen, zonder dat het zicht verloren gaat.  

 

Een uitvalscherm is niet alleen doeltreffend, maar ook zeer praktisch. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunnen wij deze namelijk leveren met elektrische bediening. In een handomdraai klapt u het scherm dan in en uit. Ook op het gebied van kleur en afwerking, valt er veel te kiezen. Onze uitvalschermen zijn van het Nederlandse kwaliteitsmerk Sunmaster.

 

In de informatiebrochure vindt u alle mogelijkheden en aanvullende informatie. Deze kunt u geheel vrijblijvend online aanvragen. Spreekt u de mogelijkheden liever door met een van onze ervaren specialisten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in de showroom. Heeft u liever dat we bij u langs komen? Dat is ook mogelijk! Bent u benieuwd naar de kosten van een knikarmscherm? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan

Kom bij ons langs en ontdek welke uitvalscherm bij u past!

Wilt u onze collectie uitvalschermen komen bekijken? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Zwijndrecht. Hier vindt u 2000m2 aan inspiratie! Wenst u op dat moment advies op maat? Dan staan onze ervaren adviseurs klaar om u alles te vertellen over onze uitvalschermen. De koffie staat al voor u klaar! 

Wij staan voor zekerheid en kwaliteit

Kwaliteit bieden wij met hoogwaardige producten en een vakkundige montage. Zekerheid leveren wij in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.

Ad Zwart

24-11-2020

Prettig en Professioneel

L.C.Groeneweg

24-11-2020

Netjes werkende mensen, content, secuur en bij problemen worden deze snel opgelost.

H van der Linden

19-11-2020

Duidelijke informatie, prettige sfeer, goede bereikbaarheid

Bekijk alle beoordelingen

Vraag direct
een brochure aan

Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op het gebied van hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en andere kwaliteitsproducten? Vraag nu een brochure aan.Assortimentsgroep *
KozijnenSchuifpuienDakkapellenOpenslaande deurenVoordeurenZonweringGevelbekledingRaambekledingDeurluifelsDakramenOverigActie

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?