2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug





Waar moet u op letten bij het kiezen van kunststof kozijnen?

26 november 2018

Kunststof kozijnen bieden vele voordelen, zoals we u in een eerdere blog al uitlegden. Zo is kunststof een erg duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat, en staat het materiaal bekend om haar goede isolatievermogen. ‘s Winters blijft de warmte in huis daardoor beter hangen, wat betekent dat u minder hoeft te stoken! Bovendien zijn kunststof kozijnen, in tegenstelling tot veel andere materialen, onderhoudsvrij. Als u uw woning graag wilt voorzien van mooie kunststof kozijnen, wilt u natuurlijk wel kozijnen kiezen die perfect bij uw woning passen. Voor u overgaat tot de aankoop, wilt u natuurlijk wel weten waar u precies op moet letten. In deze blog geven wij u tips zodat u een goed geïnformeerde beslissing kunt maken!

Laat u inspireren en informeren

Omdat er zoveel mogelijk is op het gebied van kunststof kozijnen, is het verstandig om eerst duidelijk in kaart te brengen wat alle opties zijn. Het is fijn om met eigen ogen te zien wat allemaal mogelijk is, dus breng vooral een bezoek aan een showroom! Hier kunt u zelf zien hoe een kunststof kozijn eruit ziet. Daarnaast is zo’n bezoekje natuurlijk de uitgelezen kans om u goed te laten informeren door een adviseur.

Ga na welke keurmerken een kozijn heeft

Als u kunststof kozijnen kiest, is het belangrijk om na te gaan welke keurmerken deze hebben. Een bekend keurmerk is het zogenaamde SKG-keurmerk. Afgegeven door de onafhankelijke instantie Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) geeft dit keurmerk aan hoe inbraakwerend een kozijn of deur is. Andere keurmerken waar je alert op kunt zijn, zijn bijvoorbeeld het VKG-keurmerk, het KOMO-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het KOMO-keurmerk geeft aan dat een product door een onafhankelijke partij is gekeurd op kwaliteit. Het Politiekeurmerk wordt toegekend wanneer een product voldoet aan diverse eisen op het vlak van inbraakpreventie.

Kies een leverancier die uitstekende service biedt

Bij het kiezen van kunststof kozijnen is het niet alleen van belang dat de kozijnen zelf in orde zijn: ook de service die de leverancier biedt, speelt een grote rol. Let daarbij ook op de garantie die u wordt geboden. Zo weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van uw kozijnen. Laat u dus altijd goed informeren alvorens uw akkoord te geven.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?