Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
Bel me terug

Nieuw bij Jordens! De showroombus brengt de showroom aan huis
Onze mobiele showroom* biedt u de mogelijkheid om onze kwalitatieve kunststof producten te bekijken waar het u uitkomt. Wilt u graag dat een van onze adviseurs gratis en vrijblijvend langskomt met de showroombus voor passend advies?
*In de showroombus is een verscheidenheid aan producten aanwezig, waaronder voor- en achterdeuren, alle typen kunststof kozijnen en schuifpuien.

Het Jordens Leaseplan

“Zorgeloos genieten van uw vernieuwde woning”
U heeft plannen om uw woning te verbeteren door het toepassen van kunststof, maar niet de benodigde middelen om uw wensen geheel of gedeeltelijk te verwezenlijken ? Daar hebben wij een oplossing voor.
Het “Jordens Leaseplan”. Een eenvoudige en comfortabele financieringsvorm die het mogelijk maakt uw wensen te realiseren tegen geringe maandlasten.

Het “Jordens Leaseplan” onderscheidt zich door scherpe tarieven, een op uw persoonlijke situatie toegesneden oplossing (maatwerk), keuzemogelijkheid m.b.t. financieringsvormen en een snelle en professionele afhandeling van uw aanvraag. Elders lopende financieringen kunnen worden overgenomen.

Het “Jordens Leaseplan” wordt u aangeboden in samenwerking met een solide Nederlandse verzekeraar.
Voor meer informatie en het verkrijgen van een offerte kunt u het informatie-aanvraagformulier invullen of zich wenden tot één van onze adviseurs via telefoonnummer 078 619 81 77.