Wil jij als dakkapel monteur onderdeel uitmaken van een hecht team binnen een dynamisch bedrijf?

2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Vacature: Gedreven dakkapel monteur gezocht!

Jordens kunststoffen groeit flink. Om te voldoen aan de vraag zijn wij op zoek naar een gemotiveerde dakkapel monteur die ons huidige team komt versterken. Wil jij onderdeel zijn van een gedreven team dat streeft naar het leveren van kwaliteit en service van het hoogste niveau? Dan is deze vacature iets voor jou!

 

Wij vragen:

 • Aantoonbare ervaring in het monteren van kunststof en/of aluminium toepassingen (dakkapellen, serres, kozijnen etc.) aan woningen en bedrijfspanden
 • Opleiding en/of ervaring als metselaar of timmerman is een pré
 • Klantvriendelijkheid, servicebereidheid en collegialiteit
 • Eventuele inzetbaarheid op zaterdag
 • In het bezit van rijbewijs BE

Wij bieden:

 • Een prettige werkomgeving in een snel groeiende & solide onderneming
 • Afwisselend werk bij de particuliere klant
 • Een uitstekend salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

Jordens, opgericht in 1983, heeft de afgelopen 36 jaar flink aan de weg getimmerd en is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerde naam in de branche. Hard werken, het bieden van hoogwaardige producten en het verschil maken op het gebied van service en garantie is ons dan ook eigen. Wij kenmerken onszelf niet voor niets als een betrouwbare, dynamische en erkende speler in kunststof oplossingen voor woningen.

 

Vanuit ons kantoor en onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht, leveren wij dagelijks maatwerk aan al onze klanten. Onze visie is dan ook dat het leveren van een dakkapel hand in hand gaat met montage door vakkundige dakkapel monteurs, goede service en garantie. Bij ons staat de klant centraal waardoor wij nét dat stapje extra zetten om de wensen van de klant in te willigen. Klantvriendelijkheid zit ons in het bloed en heeft ons gebracht tot waar we nu zijn, waardoor klantvriendelijkheid ook in de toekomst de rode draad zal blijven vormen in onze organisatie. Om dit te kunnen garanderen hebben wij al onze processen in eigen handen en werken wij alleen met onze eigen vakkundige dakkapel monteurs.

 

Informatie en sollicitatie dakkapel monteur:
Wil jij als dakkapel monteur onderdeel uitmaken van een hecht team binnen een dynamisch bedrijf? Solliciteer dan snel op deze vacature en claim jouw plek in ons dreamteam!

 • Telefonisch op [adcalls]
 • Whatsapp op 06 81 47 50 44
 • E-mail via info@jordens.nl

Soliciteer direct


Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?