2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKunststof kozijnen prijzen

Bent u op zoek naar de prijzen voor kunststof kozijnen? Misschien zoekt u naar een lage prijs, maar wilt u wel de beste kwaliteit. Dan hebben wij bij Jordens het beste aanbod voor u. Wij leveren en monteren al jaren hoogwaardige kunststof kozijnen tegen aantrekkelijke prijzen. Breng een bezoek aan onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht. Hier vertellen wij u graag over de talloze mogelijkheden voor uw woning.

Betaalbare prijzen én garantie op kunststof kozijnen

Betaalbare prijzen zijn prettig als het om nieuwe kunststof kozijnen gaat. Bij Jordens bieden wij daar bovenop nog eens 10 jaar garantie. De montage van onze kozijnen gebeurt altijd met onze eigen ervaren monteurs. Naast lage prijzen zijn onze kozijnen bovendien erg duurzaam. U bespaart door de perfecte isolatie op energiekosten en u krijgt er extra wooncomfort voor terug.

 

De kunststof kozijnen van Jordens hebben een speciale 5-kamer technologie. Dit zorgt voor een optimale isolatie en hoge stabiliteit van de kozijnen. De prijzen van onze kunststof kozijnen hangen ook af van de samenstelling. U kan bijvoorbeeld kiezen uit twee soorten profielen: het AD profiel of HL (Holland) profiel. En wilt u liever een gladde of houtlook afwerking?

 

Ontdek ook onze laatste innovatie op het gebied van kunststof kozijnen: een mooi kozijn met rechte kubus vormige sponningen en HVL verbindingen in de hoeken. Dit kozijn zorgt voor een optimale houtlook en is niet van echt hout te onderscheiden.

Prijzen opvragen kunststof kozijnen

Wilt u de exacte prijzen van onze kozijnen weten? Neem dan contact met ons op voor een indicatie op maat. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Zwijndrecht. Wij staan voor u klaar.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?