2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Kunststof kozijnen bij Jordens

Jordens is een ervaren kunststof kozijnen leverancier in de regio Rotterdam, Krimpen a/d IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen. Met onze ruim 30 jaar ervaring in kunststof kozijnen weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

 

Bezoek onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht waar meer dan 50 kozijnen staan opgesteld. Wij helpen u graag bij de keuze van uw ideale kozijn, werken met advies aan huis en eigen professionele monteurs. Kortom: van A tot Z, alles is geregeld!

Kunststof kozijnen in Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen a/d IJssel en Vlaardingen

Een kunststof kozijn is geschikt voor wie zoekt naar kwaliteit, geld wil besparen op energiekosten en meer wooncomfort. Onze kunststof kozijnen zorgen naast een fraai uiterlijk ook voor een goede warmte- en geluidsisolatie of demping. Onze kozijnen zijn leverbaar in alle mogelijke maten en uitvoeringen. Onze adviseur komt graag bij u langs in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel of Vlaardingen.

 

Kunststof kozijnen leveren wij in diverse uitvoeringen. Denk aan een vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie met vast en draai/kiep. Alle kunststof kozijnen met draai/kiep-systeem voorzien wij van veiligheidsbeslag. De ramen zijn geschikt voor alle soorten huizen en gebouwen. Van modern, industrieel of juist monumentaal.

Ontdek bij ons de nieuwe generatie kunststof kozijnen

Vanuit Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen a/d IJssel of Vlaardingen kiest u voor kunststof kozijnen van een nieuwe generatie. Bij Jordens werken wij namelijk met de 5-kamer technologie. Dit zorgt voor een optimale isolatie en hoge stabiliteit. U heeft keuze uit 2 soorten profielen: het AD profiel of HL (Holland) profiel. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit een gladde of juist houtprofiel afwerking. De houtverbinding look met rechte lasnaden is ook een mogelijkheid.

 

Woont u in de omgeving van Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel of Vlaardingen en wilt u meer informatie over onze kunststof kozijnen? Neem contact met ons op! Breng zeker ook een bezoek aan ons showroom. Hier ziet u alle soorten kozijnen en staat onze adviseur voor u klaar. Telefoonnummer: 078 619 8177.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?