Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
Bel me terug

Nieuw bij Jordens! De showroombus brengt de showroom aan huis
Onze mobiele showroom* biedt u de mogelijkheid om onze kwalitatieve kunststof producten te bekijken waar het u uitkomt. Wilt u graag dat een van onze adviseurs gratis en vrijblijvend langskomt met de showroombus voor passend advies?
*In de showroombus is een verscheidenheid aan producten aanwezig, waaronder voor- en achterdeuren, alle typen kunststof kozijnen en schuifpuien.

Kunststof kozijnen bij Jordens

Jordens is een ervaren kunststof kozijnen leverancier in de regio Rotterdam, Krimpen a/d IJssel, Ridderkerk en Vlaardingen. Met onze ruim 30 jaar ervaring in kunststof kozijnen weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Bezoek onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht waar meer dan 50 kozijnen staan opgesteld. Wij helpen u graag bij de keuze van uw ideale kozijn, werken met advies aan huis en eigen professionele monteurs. Kortom: van A tot Z, alles is geregeld!

Kunststof kozijnen in Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen a/d IJssel en Vlaardingen

Een kunststof kozijn is geschikt voor wie zoekt naar kwaliteit, geld wil besparen op energiekosten en meer wooncomfort. Onze kunststof kozijnen zorgen naast een fraai uiterlijk ook voor een goede warmte- en geluidsisolatie of demping. Onze kozijnen zijn leverbaar in alle mogelijke maten en uitvoeringen. Onze adviseur komt graag bij u langs in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel of Vlaardingen.

Kunststof kozijnen leveren wij in diverse uitvoeringen. Denk aan een vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie met vast en draai/kiep. Alle kunststof kozijnen met draai/kiep-systeem voorzien wij van veiligheidsbeslag. De ramen zijn geschikt voor alle soorten huizen en gebouwen. Van modern, industrieel of juist monumentaal.

Ontdek bij ons de nieuwe generatie kunststof kozijnen

Vanuit Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen a/d IJssel of Vlaardingen kiest u voor kunststof kozijnen van een nieuwe generatie. Bij Jordens werken wij namelijk met de 5-kamer technologie. Dit zorgt voor een optimale isolatie en hoge stabiliteit. U heeft keuze uit 2 soorten profielen: het AD profiel of HL (Holland) profiel. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit een gladde of juist houtprofiel afwerking. De houtverbinding look met rechte lasnaden is ook een mogelijkheid.

Woont u in de omgeving van Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel of Vlaardingen en wilt u meer informatie over onze kunststof kozijnen? Neem contact met ons op! Breng zeker ook een bezoek aan ons showroom. Hier ziet u alle soorten kozijnen en staat onze adviseur voor u klaar. Telefoonnummer: 078 619 8177.