2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Bel mij terug
Bel mij terug

Kunststof voordeur van de beste kwaliteit

Een mooie en duurzame kunststof voordeur schaft u het liefste aan bij een specialist. Jordens heeft ruim 30 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van diverse soorten deuren in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen a/d IJssel en Vlaardingen. Ontdek onze hoge kwaliteit voordeuren in onze 2000m2 showroom!

Stel uw eigen kunststof voordeur samen

Alleen bij Jordens vindt u kunststof voordeuren met de beste kwaliteit in profielen, hang- en sluitwerk en afwerking. Alle deuren voorzien wij standaard van veiligheidsbeslag. Met onze profielsystemen voor huis-, terras- en schuifdeuren zijn allerlei variaties mogelijk. Samen met u kijken we naar de juiste indeling van het sierpaneel en eventuele zijdelen zoals glas of een vast paneel.

 

Bij de keuze voor een kunststof voordeur hoeft u bij ons geen compromis te sluiten wat betreft de kleuren, afwerking en materialen. Alles is mogelijk! Of het nu gaat om een kunststof voordeur, achterdeur, balkondeur of terrasdeur. Indien gewenst maakt u uw deur op maat af met mooie accessoires zoals brievenbussen, handgrepen, kloppers en stootplaten.

 

Het veiligheidsbeslag van onze kunststof voordeuren zijn standaard voorzien van het SKG II keurmerk. Een antikerntrek beveiliging met SKG III keurmerk is ook een mogelijkheid.

Kunststof voordeur in Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen a/d IJssel of Vlaardingen

Heeft u interesse in een kunststof voordeur in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel of Vlaardingen? U vindt onze showroom vlakbij in Zwijndrecht. Onze adviseurs staan hier voor u klaar. Wij hebben alle soorten kunststof deuren voor u opgesteld. Wilt u contact opnemen? Bel ons via telefoonnummer: 078 619 8177.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?