Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
Bel me terug

Nieuw bij Jordens! De showroombus brengt de showroom aan huis
Onze mobiele showroom* biedt u de mogelijkheid om onze kwalitatieve kunststof producten te bekijken waar het u uitkomt. Wilt u graag dat een van onze adviseurs gratis en vrijblijvend langskomt met de showroombus voor passend advies?
*In de showroombus is een verscheidenheid aan producten aanwezig, waaronder voor- en achterdeuren, alle typen kunststof kozijnen en schuifpuien.

Waarom kunststof?

Al meer dan 30 jaar hét adres voor hoogwaardige, onderhoudsvrije kunststof en/of aluminium toepassingen aan uw woning of bedrijfspand: dakkapellen, kozijnen, dakramen, ramen, schuifpuien, tuindeuren, een schuifdeur, of een serre, zo maar een greep uit het kunststof- en aluminiumassortiment.

10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen ervaren montageteams.

Wij hebben alles om van uw woning een droomhuis te maken!

Voorbeelden van wat wij voor u kunnen vervaardigen zijn: een kunststof dakkapel of een serre, maar ook deuren, kunststof kozijnen en schuifpuien vallen binnen onze werkzaamheden. Wij werken met verschillende materialen voor onze gevelbekleding, vooral aluminium en kunststof.

Keralit® gevelpanelen zijn bij ons verkrijgbaar. Duurzame en milieuvriendelijke panelen voor toepassing als gevelbekleding c.q. gevelafwerking, dakrand, dakoverstek, boeiboord, gootafwerking, luifel, puivulling en borstwering.

Verhoog de veiligheid van uw woning

Alle deuren en bewegende vensters van Jordens kunnen worden geleverd met veiligheidsbeslag.

Wij leveren producten vervaardigd door Inoutic en K-vision (profielen).

Kom naar onze 2000 m2showroom in Zwijndrecht.

Jordens is de specialist bij renovatie of het nieuw bouwen van een huis als het gaat om een kozijn, een dakraam, voordeur, schuifpui, serre aanbouw, zonnewering, bij aanleg van een veranda, noem het maar op.