2000m2 showroom

+40 jaar familiebedrijf

+40 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Hoge Klanttevredenheid

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Hoge Klanttevredenheid

Hordeur voor een openslaande tuindeur plaatsen?

14 juli 2022

Hordeuren vormen een ideale aanvulling op openslaande tuindeuren. Beschikt uw woning over kunststof kozijnen met een schuifpui of openslaande deuren? Heerlijk! Dan wilt u zeker in het voorjaar en de zomer profiteren van lekkere frisse lucht in huis. Het plaatsen van een hordeur biedt ontzettend veel voordelen. Jordens zet de voordelen en mogelijkheden van hordeuren voor een openslaande tuindeur op een rij.

De voordelen van een hordeur voor een openslaande tuindeur

Horren zijn schermen met gaas die voor ramen en deuren worden geplaatst om het ongewenst binnendringen van insecten in een woning te voorkomen. Deze raamdecoratie houdt muggen, vliegen en ander ongedierte buiten, maar zorgt wel voor frisse lucht in uw huis. 

Ook wanneer uw woning beschikt over openslaande deuren, zit u niet te wachten op ongewenste insecten in huis. Daarom biedt een hordeur de ideale oplossing bij tuindeuren. De voordelen van hordeuren op een rij: 

  • Frisse, gezonde lucht in huis door het openen van ramen en deuren. 
  • Horren voorkomen dat insecten en ander ongedierte hun weg naar binnen vinden tijdens het ventileren. 
  • Horren houden pollen in de lucht gedeeltelijk tegen, zodat u minder last heeft van hooikoorts tijdens het ventileren.
  • Hordeuren zijn geschikt voor ieder type tuindeur. Of het nu gaat om enkele deuren, dubbele deuren, schuifpuien: er is altijd een passende hordeur. 

Welke hordeuren voor openslaande tuindeuren plaatsen?

Er bestaan verschillende soorten hordeuren voor openslaande tuindeuren. Of uw woning nu een schuifpui, tuindeuren van kunststof kozijnen of andere deuren heeft, voor iedere tuindeur is er een passende hor. 

  • Draaihordeur: Draaihordeuren worden voor een openslaande deur geplaatst. Deze deuren moeten, net als een gewone deur, wel open en dicht kunnen draaien en vereisen daarom enige ruimte. Het voordeel is dat het horgaas in deze vaste deur niet onder spanning komt te staan, omdat de hele deur mee beweegt. Daarom is een draaihordeur een kwalitatieve, snelle oplossing bij tuindeuren.
  • Rolhordeur: De rolhordeur is een handige toepassing voor schuifdeuren en openslaande deuren, omdat de hor automatisch inschuift. De hor rolt zichzelf daarbij op in een cassette aan de zijkant van de deur of schuifpui en heeft daarom minder ruimte nodig dan een draaihor. De rolhordeur wordt voor of in het kozijn van een tuindeur geplaatst.
  • Plisséhordeur: Een plisséhordeur wordt op dezelfde manier als een rolhordeur toegepast, met als verschil dat de plisséhordeur zichzelf opvouwt. Het grote voordeel is dat de hordeur zichzelf niet automatisch terugtrekt, maar in iedere stand blijft staan. De hor schuift over een speciale geleider en is zelfs door kinderen eenvoudig te bedienen. Ook deze hordeur wordt zowel in als voor het kozijn gemonteerd en is bij uitstek geschikt voor openslaande tuindeuren en schuifpuien. Voor grote openingen wordt een dubbele plisséhordeur geplaatst.

hordeuren-onderhouden

Een hordeur voor een openslaande tuindeur plaatsen, hoe werkt dat?

Bent u enthousiast geworden over de voordelen van hordeuren voor openslaande tuindeuren en nieuwsgierig naar hoe de plaatsing hiervan in zijn werk gaat? Met een professionele meetservice biedt Jordens hoog kwalitatieve horren op maat aan. Zo sluiten de horren altijd naadloos aan op iedere deur. Beschikt uw woning over een enkele tuindeur, dubbele deuren, een schuifpui of zelfs dubbele schuifpui? Geen probleem. De deskundige medewerkers van Jordens adviseren u met veel plezier over de beste hordeur voor uw woonsituatie. 

Wat kost een hordeur voor een openslaande tuindeur?

De prijzen van hordeuren voor openslaande tuindeuren variëren, afhankelijk van de benodigde maat. Jordens biedt kwalitatieve, op maat geproduceerde horren voor een betaalbare prijs. De deuren worden gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvrij kunststof en aluminium, waarop een garantie van maar liefst 10 jaar geldt. 

Hordeuren kopen bij Jordens 

Twijfelt u over het juiste type hordeur bij uw tuindeur? Of wilt u meer informatie over de hordeuren van Jordens? Neem dan contact op met onze deskundige adviseurs of breng een bezoek aan de showroom in Zwijndrecht.  In de ruime showroom van maar liefst 2000 vierkante meter kunt u de verschillende soorten hordeuren bekijken. Familiebedrijf Jordens levert al meer dan 40 jaar kwalitatieve producten met een uitstekende service, lange garantie en professionele montage. Niet voor niets staat Jordens voor kwaliteit en zekerheid.

 

Adviseurs bij u thuis →   Informatie aanvragen →    Showroom afspraak →

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?