2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugAluminium terrasoverkapping

Een stevige aluminium terrasoverkapping zorgt voor extra sfeer en voordelen in uw tuin. Bij Jordens maken wij hoogwaardige terrasoverkappingen die jaren meegaan. Deze zijn standaard leverbaar in de kleuren wit, zilver, crème, groen en antraciet. Geniet volop van het buitenleven, want onder een aluminium overkapping van Jordens zit u altijd lekker beschut en droog.

Altijd een mooie en strak afgewerkte aluminium terrasoverkapping

Een Jordens aluminium terrasoverkapping is standaard voorzien van een goot-in-goot-systeem. Daarbij zijn diverse siergootmodellen leverbaar. Alle aluminium overkappingen zijn voorzien van afdeklatten. Uw terrasoverkapping is altijd mooi en strak. De dakplaten zijn gemaakt van een slagvast polycarbonaat. Hiermee bent u gegarandeerd van een lange levensduur en optimale UV-wering.

Onder uw aluminium terrasoverkapping zit u altijd beschut tegen alle weersomstandigheden. In de zomer zit u lekker koel in de schaduw en bij neerslag blijven u en uw tuinmeubels droog. De dakplaten zijn lichtdoorlatend zodat u altijd volop licht en doorkijk heeft. Door het hoogwaardige materiaal zal u nog jarenlang genieten van uw terrasoverkapping.

Als extra mogelijkheid kunt u uw terrasoverkapping laten leveren met LED verlichting die in de dragers van de overkapping zijn verwerkt.

Bekijk onze aluminium terrasoverkappingen in de showroom

De dakplaten van de aluminium terrasoverkapping zijn zeer licht in gewicht. Hierdoor kan de aluminium constructie ook grotere overspanningen aan. De platen zijn allemaal dubbel gerubberd. De boven afdekking van het dak kan zowel in wit als zwart geleverd worden. Kom de voorbeelden en mogelijkheden bekijken in onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht. Wij helpen u graag verder!

Terrasoverkapping | Jordens | aluminium terrasoverkappingen

Een aluminium terrasoverkapping zorgt voor extra sfeer en voordelen in uw tuin. Bij Jordens maken wij hoogwaardige terrasoverkappingen die jaren meegaan.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?