2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugEen dakkapel laten bouwen

Een onderhoudsvrije dakkapel laten bouwen? Dan kiest u voor het vakmanschap van Jordens. Wij leveren kunststof dakkapellen in alle soorten en maten. De mogelijkheden hiervan tonen wij u graag in onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht. Zo bouwen wij bijvoorbeeld een dakkapel met draai/kiep vensters of met geïntegreerde rolluiken. Alles is mogelijk!

 

Bij het bouwen van een dakkapel gebruiken wij enkel topkwaliteit materialen. Daarom krijgt u bij Jordens een garantie van 10 jaar, waarmee u bent verzekerd van zekerheid en topkwaliteit. Tijdens het bouwen van de kunststof dakkapel gebruiken wij Keralit. Dit is een onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden gevelproduct. Op het dak plaatsen wij standaard duurzame PVC/kunststof dak folie.

Voordeel van het bouwen van een dakkapel

Het voordeel van het bouwen van een dakkapel is dat u extra ruimte en licht krijgt in uw woning. Er is door de hoogwaardige materialen geen onderhoud nodig. U hoeft hem bijvoorbeeld nooit te schilderen. Wij bouwen uw dakkapel geheel op maat en werken dan ook niet met prefab. Daarbij kan u kiezen uit diverse afwerkingen en dakbedekkingen. Bij het monteren van uw dakkapel isoleren wij hem met vol schuimen isolatie platen met damp werende folies.

De vergunning en bouwtekening voor uw dakkapel regelen wij

Voor het bouwen van een dakkapel is vaak een vergunning nodig. Jordens kan deze voor u aanvragen. Daarbij verzorgen wij direct de vereiste bouwtekeningen en het aanvraagformulier. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Breng dan een bezoek aan onze showroom, of maak direct een afspraak met onze adviseur. Hij kan u op locatie direct de mogelijkheden van een dakkapel laten zien.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?