Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
Bel me terug

Nieuw bij Jordens! De showroombus brengt de showroom aan huis
Onze mobiele showroom* biedt u de mogelijkheid om onze kwalitatieve kunststof producten te bekijken waar het u uitkomt. Wilt u graag dat een van onze adviseurs gratis en vrijblijvend langskomt met de showroombus voor passend advies?
*In de showroombus is een verscheidenheid aan producten aanwezig, waaronder voor- en achterdeuren, alle typen kunststof kozijnen en schuifpuien.

Ideaal! Een hor op maat voor uw schuifpui

Een hor voor uw schuifpui zorgt voor zorgeloze zomers. Bij Jordens leveren wij speciale horren voor uw deur of schuifpui. Hiermee laat u met een gerust hart de deuren lekker openstaan, zonder dat u last heeft van insecten. Onze hor systemen zijn vrijwel voor elke buitendeur of schuifpui geschikt.

Voordelen van een hor voor uw schuifpui of deur

Met een hor voor uw schuifpui of deur geniet u van een frisse wind door uw woning, zonder dat er vervelende vliegen of andere insecten uw huis binnenkomen. Onze hor komt uit Japan, is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar als plissé. De hor voor uw schuifpui of openslaande deuren is bovendien enorm degelijk en kindvriendelijk.

Om u het beste te helpen nodigen wij u graag uit in onze showroom in Zwijndrecht. Heeft u vragen over een hor? Neem contact met ons op!