Jordens
  • Bel voor meer informatie of een
  • vrijblijvende offerte naar 078 619 8177
Bel me terug

Nieuw bij Jordens! De showroombus brengt de showroom aan huis
Onze mobiele showroom* biedt u de mogelijkheid om onze kwalitatieve kunststof producten te bekijken waar het u uitkomt. Wilt u graag dat een van onze adviseurs gratis en vrijblijvend langskomt met de showroombus voor passend advies?
*In de showroombus is een verscheidenheid aan producten aanwezig, waaronder voor- en achterdeuren, alle typen kunststof kozijnen en schuifpuien.

Keralit Gevelbekleding

Met Keralit gevelbekleding verfraait u uw woning optimaal. Bij Jordens leveren wij al meer dan 30 jaar zeer duurzame gevelbekleding waaronder Keralit panelen, dakranden, dakoverstek, boeiboorden, gootafwerking, luifels, puivullingen en borstwering. Daarbij werken wij altijd met eigen ervaren monteurs, 10 jaar garantie en advies aan huis.

Keralit gevelbekleding levert u voordelen op

Keralit gevelbekleding levert u enorm veel voordelen op! Het materiaal zorgt dat uw woning jarenlang beschermt is tegen alle weersinvloeden. U bespaart geld op uw energierekening, u hoeft nooit meer te schilderen én het verfraait uw woning direct. Keralit gevelbekleding leveren wij in diverse mooie kleuren en profielen.

De Keralit gevelbekleding is geschikt voor alle typen woningen en gebouwen, van modern tot klassiek en zelfs voor monumentale panden. Met de hulp van onze ervaren adviseur stelt u de afwerking, kleur en dikte van uw gevelbekleding samen. De gevelbekleding is zowel verticaal als horizontaal te plaatsen.

Bekijk de Keralit mogelijkheden in de showroom

In onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht hebben wij diverse Keralit gevelbekleding opties voor u opgesteld. Wij helpen u hier graag verder. Na de keuze van de Keralit gevelbekleding die bij uw wensen past, zullen onze eigen vakkundige monteurs over gaan tot de montage.

Bel ons gerust voor een afspraak, offerte of meer informatie. Telefoon: 078 6198177.