2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugDe kosten van een schuifpui

U wilt besparen op kosten voor een schuifpui, maar wel de beste kwaliteit? Bij Jordens kan het. Want wij leveren en plaatsen schuifpuien die passen bij iedere wens, woning en budget. Voor een schuifpui tegen gunstige kosten én de perfecte kwaliteit en duurzaamheid brengt u een bezoek aan onze 2000m2 grote showroom in Zwijndrecht. Hier hebben wij onze schuifpui mogelijkheden voor u opgesteld.

Betaalbare kosten en garantie op uw schuifpui

Naast aantrekkelijke kosten voor uw schuifpui, bieden wij u ook 10 jaar garantie! Wij geven u advies aan huis en monteren de schuifpui met onze eigen vakbekwame monteurs. Daarbij zijn schuifpuien van Jordens naast kosten besparend ook nog eens enorm duurzaam. Ze zijn gemaakt van hard PVC met verhoogde slagvastheid. De schuifpui is daardoor bestand tegen kou, regen en luchtvochtigheid.

 

Onze zware hefschuifpui leveren wij in diverse uitvoeringen, of beter gezegd, indelingen. Van 2, 3 tot 4-delig. U krijgt bovendien een zeer veilige schuifpui welke ook SKG** gecertificeerd hang- en sluitwerk heeft. De kunststof schuifpui verouderd niet. U hoeft hem niet te schilderen en hij trekt niet krom, zelfs niet bij zeer grote profielen. Dat komt omdat ze over een dubbele stalen onderkern beschikken.

 

De kosten van uw schuifpui hangen deels ook af van de afwerking die u het liefst wilt. U heeft bijvoorbeeld de keuze diverse kleuren en profielen. Wel krijgt u standaard een schuifpui met HR++ beglazing.

Meer informatie over kosten voor een schuifpui?

Bent u benieuwd naar de exacte kosten van een schuifpui in uw woning? U bent van harte welkom bij onze speciaalzaak in Zwijndrecht. Wilt u direct advies op maat? Maak dan een afspraak met onze adviseurs. Zij komen bij u op locatie langs. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u verder.

Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?