2000m2 showroom

+35 jaar familiebedrijf

+35 jaar familiebedrijf

Eigen monteurs

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Eigen monteurs

Showroombus aan huis

Topkwaliteit met 10 jaar garantie

Showroombus aan huis

Bel mij terug
Bel mij terugKozijnen vervangen door kwalitatieve kunststof kozijnen

Bent u toe aan het vervangen van uw kozijnen? Jordens is dé leverancier van hoogwaardige, onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar kwalitatieve kozijnen met een mooi uiterlijk die zorgen voor het besparen van energie en het verbeteren van wooncomfort. Wij maken gebruik van de merken K-Vision en Inoutic, deze kozijnen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en alle mogelijke maten.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over de prijzen? Wij plaatsen kunststof kozijnen al vanaf de prijs van € 580,- (inclusief BTW) – altijd op maat en aansluitend bij uw woonwensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en onze specialisten vertellen u precies wat de kosten zijn van uw ideale kunststof kozijn!

Waarom kunststof kozijnen van Jordens Kunststoffen?

Het aanschaffen van kunststof kozijnen brengt veel voordelen met zich mee. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij, van hoogwaardige kwaliteit en een duurzame investering die warmte en geluid isolerend werken. Onze kunststof kozijnen kunnen in verschillende uitvoeringen aangeschaft worden: als vast kozijn, draai/kiep kozijn of in combinatie van deze twee uitvoeringen. De draai/kiep ramen worden allemaal voorzien van SKG ** veiligheidsbeslag. De verschillende uitvoeringen van de kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen; van modern en industrieel tot aan monumentaal.

 

Profielen Jordens Kunststoffen
Kunststof Kozijnen Jordens
draai/kiep kunststof kozijn

Bekijk onze kunststof kozijnen in de showroom!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via 078 619 81 77 of kom langs om inspiratie op te doen in onze 2000m2 showroom. Wij nodigen u graag uit om alle mogelijke kunststof kozijnen voor uw woning of bedrijfspand te bekijken. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder. Van A tot Z: alles is geregeld bij Jordens Kunststoffen!

Politie-keurmerk-veilig-won
SKG-keurmerk
KOMO-keurmerk
Open chat
1
Hallo 👋
Hoe kunnen wij u helpen?